Guide: sådan skaber du opbevaring på kontoret

Hvordan skaber man opbevaring til vigtige ting på hjemmekontoret? Og hvordan kan man gøre det til en æstetisk del af indretningen. Se anderledes og inspirende ideer her.

UTRADITIONEL LØSNING
© House Doctor

Find gamle remedier til kontoret og brug dem på nye måder. Lav dit eget moodboard med loppefund. Brug en gammel dør eller boksmadras til opbevaring.

DIREKTE PÅ VÆGGEN
© House Doctor

Brug et lille stykke af væggen til at hænge dine inspirationskilder op. Find fine tegnestifter eller knager til formålet.

GRAFISKE MAGASINHOLDER
© House Doctor

Hæng forskellige grafiske magasinholdere op på væggen. På den måde tilføre de noget til indretningen, samtidig med at du kan holde orden på dine papirer, "Logde magasinholdere", 3 stk, 149 kr., House Doctor, fås v/designfund

KURV PÅ VÆGGEN
© House Doctor

Find unikke kurve og brug dem på væggen. Køb en knag og hæng dem til opbevaring.

DIT EGET GALLERI
© House Doctor

Brug en væg i dit hjemmekontor til gallerivæg. Hæng billedehylder op og arranger dine papir i flotte mapper. Fordelen ved billedhylderne er at du kan flytte rundt på tingene efter humør. Det sørger for inspirationen i kontoret.

OPSLAGSTAVLE

Har du et indhug i boligen? Fortvivl ikke. Marker det med maling og brug det som opslagstavle. Både til inspiration og vigtige ting. Du kan også købe en MDF plade, male den og stille den mod væggen til opbevaring.

BØJLER TIL ANDET END BUKSER

Bøjler kan sagtens bruges til andet end tøj. Udstil dine favorit bøger eller magasiner med en bølje. Hæng bladet hen over og hæng bøjlen op på et søm på væggen. Skift bladene ud alt efter, hvilke der inspirerer dig.

GENNEMSIGTIG OPBEVARINGSBOKS
© Blogger Frk.Hansen.dk

Byg din egen montre til hjemmekontoret. Brug den til nips eller planter. Se her, hvordan du bygger den.

DEKORATIVE OPBEVARINGSDÅSER
© Blogger Frk.Hansen.dk

Drømmer du om, at gemme dine småting væk? Lav selv unikke opbevaringsdåser til at få styr på kontoret. Se her, hvordan.