8 fine hjemmekontorer med hver deres udtryk

Hvad end du ønsker et minimalistisk, personligt, luksuriøst eller diskret hjemmekontor, er der inspiration at hente her.

Diskret og integreret

Man bemærker nærmest ikke dette fine hjemmekontor, som på diskret vis er integreret i stuen som en del af en større, indbygget reol.

Med plakater, planter og fine interiørobjekter har man formået at videreføre stilen fra stuen, og dette understøttes af, at man har valgt en lækker læderstol fremfor en klassisk kontorstol.

Det personlige hjemmekontor

Her har man indrettet et lille hjørne som hjemmekontor. Det hyggelige hjørne emmer af personlighed med en fin, grøn farve på væggen, friske blomster, grønne planter, plakater, personlige interiørobjekter og naturligvis den integrerede opslagstavle i kork, som kan bruges til alle de kreative tanker.

Småt men godt

Der skal ikke meget mere til end et lille bord, en god stol og lidt opbevaringsplads, så har du et lille hjemmekontor.

Her har man valgt at indrette med opbevaringsplads i højden, hvilket giver selve arbejdspladsen et let udtryk. En fin og diskret løsning, som sagtens kan være i et hjørne i stuen eller soveværelset.

Enkelt og minimalistisk hjemmekontor

Her er farverne holdt på et minimum, og man har i stedet valgt at lade de sorte og hvide farver være gennemgående.

På den måde gør man hjemmekontoret mere diskret og ubemærket, hvilket kan være en fordel, hvis det er i for eksempel soveværelset eller stuen. Samtidig understøtter de sorte og hvide nuancer en enkel og minimalistisk stil, som giver rummet kant.

Luksusudgaven

Det er måske de færreste, der kan dedikere et helt rum til hjemmekontor alene, men har man muligheden, er det en klar fordel. Her er der både plads og ro til fordybelse, og samtidig slipper man for at have det rod, der følger med et hjemmekontor, stående i stuen.

I dette hjemmekontor formår man at udnytte den gode plads samt det naturlige dagslys, og samtidig er der kælet for detaljerne i indretningen.

Lige til at gemme væk

Integreret i et stort skab finder man denne iøjnefaldende arbejdsplads. En smart og ikke mindst stilfuld løsning, som gør det muligt at gemme hjemmekontoret væk på nul komma fem.

Den blå farve giver rummet en unik og personlig effekt, samtidig med at det markerer et rum i rummet og skaber en flot til den sarte lyserøde farve på lågerne. Den perfekte løsning til det lille hjem.

Klassisk og stilrent hjemmekontor

Det er pludselig ikke noget problem at have hjemmekontoret stående i stuen, når det ser sådan her ud.

Ved at tilpasse indretningen af hjemmekontoret til stilen i den øvrige del af hjemmet formår man at skabe en glidende overgang mellem stue og hjemmekontor, og hjemmekontoret bliver ligefrem en smuk del af indretningen.

Dette er et bevis på, at det kan betale sig at investere i de helt rigtige møbler og gøre noget ud af udsmykningen i hjemmekontoret.

Det grønne hjørne

Vil du skabe et hjemmekontor med wow-effekt, så er personlighed og liv et nøgleord. Og her er grønne planter en perfekt løsning.

De skaber liv, bidrager med farve til indretningen og tilfører masser af personlighed. Derudover er planterne med til at skabe en hyggelig og hjemlig fornemmelse, som er et must på hjemmekontoret.