Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

5 fine hjemmekontorer

Arbejder du til tider hjemmefra, kan du med fordel gøre noget ud af dine omgivelser for at skabe et rart miljø at arbejde i. Vi har fundet fem fine hjemmekontorer, du kan lade dig inspirere af.

hjemmekontor skrivebord Royal System ophæng Poul Cadovius billeder visuel vægfarve

Ophæng til den lille plads

Har du ikke særlig meget plads at arbejde på, kan du overveje at investere i et ophæng med indbygget bord. Her er der brugt den væghængte reol Royal System, som blev designet af danske Poul Cadovius for 70 år siden.

Et skrivebord med flere rum

Har du brug for at organisere diverse noter og papirklips på en overskuelig måde, er det en idé at skaffe et skrivebord med flere rum, som både er pænt og praktisk.

Skab en god atmosfære

Forskellige materialer i hjemmet – og dermed også kontoret – er med til at skabe en god atmosfære. Brug for eksempel noget blødt på din stol og skab liv i rummet ved at bruge en plante eller nogle blomster som på billedet her.

Indret med dine yndlingsting

Vil du skabe et arbejdsområde, der gør dig glad og får dig til at føle dig hjemme, kan du med fordel installere hylder på væggen og indrette med dine yndlingsting, der får dig til at smile.

Til den visuelle

Er du meget visuel og har brug for at være omgivet af inspirerende billeder, kan du personliggøre dit hjemmekontor ved at hænge en masse ting op – fotos, postkort, tegninger osv. For at fremhæve værkerne, kan du male væggen i en anden farve end de andre vægge.

Relaterede Artikler