9 lækre indretningsløsninger til dit hjemmekontor

Vi har fundet 9 både pæne og praktiske indretningsløsninger, som kan være med til at danne rammen om et inspirerende og funktionelt arbejdsmiljø.

Kontorartikler opbevaring skrivebord

© Design Letters

Design Letters

Organiser hjemmekontoret med disse smarte opbevaringsløsninger fra Design Letters. Boxene findes i 4 forskellige størrelser og kan skrives på med små tilhørende bogstaver. På den måde kan du nemt og hurtigt overskueliggøre, hvad de hver især skal indeholde.

Smart organiser, fra 180 kr., Design Letters

Skrivebord organisering opbevaring

© Normann Copenhagen

Normann Copenhagen

Indret dit hjemmekontor med dette smukke og smarte vægopbevaring, som er perfekt til hjemmets og kontorets mindre genstande. Fås i flere forskellige størrelser og i 4 forskellige farver.

Pocket vægopbevaring, fra 149 kr., Normann Copenhagen

papir opbevaring skrivebord

© Ferm Living

Ferm Living

Indret dit skrivebord med denne smarte messingfarvet magasin- eller brevholder fra Ferm Living. Stil den i reolen eller på skrivebordet, og gør opbevaringen til et dekorativt element i indretningen.

Semicircle stand, 599 kr., Ferm Living, Forhandles ved Livingshop

Skrivebord organisering

© Linddna

Lind DNA

Vælg et lækkert skrivebordsunderlag i læder, som er er ideelt både til dit hjemmekontor og arbejdsplads. Kan nemt tørres af og rengøres.

Work mat, fra 900 kr., Lind DNA

Blyant organisering opbevaring

© Hübsch

Hübsch

Indret dit skrivebord med denne smarte og dekorative blyantsholder i cement fra Hübsch. Holderen kan rumme op til tre blyanter for oven samt 2 sakse.

Skrivebordsordner, fra 150 kr., Hübsch

Opslagstavle organisering kontor

© Bylassen

By Lassen

Indret dit hjemmekontor med denne fine opslagstavle fra By Lassen, som på funktionel og stilren vis kan danne rammen om vigtige papirer såsom invitationer, fotos og huskesedler.

Remind, fra 1099 kr., By Lassen

Skraldespand skrivebord kontor

© Korbo

Korbo

Indret dit hjemmekontor med denne fine og funktionelle kurv i stål, som både kan bruges til at organisere større genstande eller som en moderne og tidsløs skraldespand.

Korbo bin, fra 589 kr., Korbo, forhandles ved Livingshop

Bokse opbevaring kasser

© Hay

Hay

Opbevar dine mindre kontorartikler i disse smarte og funktionelle æsker fra Hay. Stable dem som du vil, og kombiner i forskellige farver for at skabe et personligt og dekorativt udtryk.

Box Box fra 299 kr., Hay

skrivebord bøger organisering

© Muuto

Muuto

Tilføj et skulpturelt og dekorativt element til dit hjemmekontor med denne fleksible bogstøtte fra Muuto. Læn din bøger op ad, og vælg i mellem flere forskellige farver og størrelser.

Compile Bookend, fra 249 kr. Muuto

Relaterede Artikler