Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Syltetid

Det er tid til at høste havens modne frugter, og gemme deres vitaminer til de kolde vintermåneder ...

Serveringsskål

© bobedre.dk

Serveringsskål Musselmalet Riflet, er stabelbar og kan bruges både i køkkenet og til servering, 899 kr., Royal Copenhagen.

Dørslag

© bobedre.dk

Dørslag i kunststof, der tåler at komme i opvaskemaskinen, og er designet med gribevenlige hjørner og flad bund, så den kan stå direkte på bordet. Fås i hvid, grøn og sort, 149 kr., Eva Solo.

Stavblender

© bobedre.dk

Stavblender fra First Kitchen-serien med ekstra lang aftagelig stav, der nemt kan bruges i en stor syltegryde, 800 watt og i to hastigheder. Fås med hakketilbehør, stor kande med låg og piskeris. 699,95 kr., OBH Nordica.

Frugtkniv

© bobedre.dk

Frugtkniv designet af Jamie Oliver, i rustfrit stål med japansk MoV-blad og formede håndtag for god komfort. Længde 11 cm, 199,95 kr., Pasto.dk

Køkkenvægt

© bobedre.dk

Køkkenvægt fås i seks farver og i to varianter, der kan tage henholdsvis tre og fem kg. Cream, 5 kg, 269 kr., Bloomingville.

Forklæde

© bobedre.dk

Forklæde 100% blød bomuld med påsyede twillbånd. Fås i lime, pink og petrol. Forklæde 99,95 kr., Södahl.

Handske

© bobedre.dk

Handske i 100% blød bomuld med påsyede twillbånd. Fås i lime, pink og petrol. Handske, 49,95 kr., Södahl.

Skærebrættet

© bobedre.dk

Skærebrættet Forma er udformet i egetræ, der er kendt for sine gode hygiejniske egenskaber. Måler 32 x 50 cm, 799 kr., Georg Jensen.

Æblekassen

© bobedre.dk

Æblekassen til frugt og grøntsager er lavet i den hårdføre træsort teak, måler ca. 31 x 45 cm, 699,95 kr., Trip Trap.

Æbleskræller

© bobedre.dk

Æbleskræller Bistro, i rustfrit stål og gummioverflade på håndtaget af plastik, fås i sort, rød, grøn og hvid, Bistro, 349,95 kr., Bodum.

Måleskeer

© bobedre.dk

Måleskeer der giver et fast greb, fås i farverne hvid, sort, rød og grøn og i sæt med fire størrelser 1/4, 1/2, 1 teske og 1 spiseske, 49,95 kr., Bodum.

Gryden

© bobedre.dk

Gryden er udført i emaljeret letvægtsstål, der gør den nem at arbejde med. Fås i to størrelser, der kan rumme henholdsvis 15,2 l til 1199 kr. og 11,4 l til 999,95 kr., Le Creuset.

Grydeske

© bobedre.dk

Grydeske fra Nuance med langt stålskaft, der passer til høje gryder, og hoved af silikone, der er formet, så det kan komme ind i grydens rette vinkler. Tåler op til 300 grader. Fås i sæt med stor og lille ske, 389,95 kr., Nuance.

Opbevaringsglas

© bobedre.dk

Opbevaringsglas med orange gummirem, fås i tre størrelser, der rummer henholdsvis 125 ml, 250 ml, og 450 ml, fra 20 kr., Housedoctor.

Lågkrukke

© bobedre.dk

Lågkrukke i porcelæn fra Chubby-serien i den nye farve duegrå. Stellet er pudset udenpå og glasseret indeni, 265 kr. inkl. låg og ske, Unika-K.

Relaterede Artikler