Syltetid

Det er tid til at høste havens modne frugter, og gemme deres vitaminer til de kolde vintermåneder ...

Serveringsskål
© bobedre.dk

Serveringsskål Musselmalet Riflet, er stabelbar og kan bruges både i køkkenet og til servering, 899 kr., Royal Copenhagen.

Dørslag
© bobedre.dk

Dørslag i kunststof, der tåler at komme i opvaskemaskinen, og er designet med gribevenlige hjørner og flad bund, så den kan stå direkte på bordet. Fås i hvid, grøn og sort, 149 kr., Eva Solo.

Stavblender
© bobedre.dk

Stavblender fra First Kitchen-serien med ekstra lang aftagelig stav, der nemt kan bruges i en stor syltegryde, 800 watt og i to hastigheder. Fås med hakketilbehør, stor kande med låg og piskeris. 699,95 kr., OBH Nordica.

Frugtkniv
© bobedre.dk

Frugtkniv designet af Jamie Oliver, i rustfrit stål med japansk MoV-blad og formede håndtag for god komfort. Længde 11 cm, 199,95 kr., Pasto.dk

Køkkenvægt
© bobedre.dk

Køkkenvægt fås i seks farver og i to varianter, der kan tage henholdsvis tre og fem kg. Cream, 5 kg, 269 kr., Bloomingville.

Forklæde
© bobedre.dk

Forklæde 100% blød bomuld med påsyede twillbånd. Fås i lime, pink og petrol. Forklæde 99,95 kr., Södahl.

Handske
© bobedre.dk

Handske i 100% blød bomuld med påsyede twillbånd. Fås i lime, pink og petrol. Handske, 49,95 kr., Södahl.

Skærebrættet
© bobedre.dk

Skærebrættet Forma er udformet i egetræ, der er kendt for sine gode hygiejniske egenskaber. Måler 32 x 50 cm, 799 kr., Georg Jensen.

Æblekassen
© bobedre.dk

Æblekassen til frugt og grøntsager er lavet i den hårdføre træsort teak, måler ca. 31 x 45 cm, 699,95 kr., Trip Trap.

Æbleskræller
© bobedre.dk

Æbleskræller Bistro, i rustfrit stål og gummioverflade på håndtaget af plastik, fås i sort, rød, grøn og hvid, Bistro, 349,95 kr., Bodum.

Måleskeer
© bobedre.dk

Måleskeer der giver et fast greb, fås i farverne hvid, sort, rød og grøn og i sæt med fire størrelser 1/4, 1/2, 1 teske og 1 spiseske, 49,95 kr., Bodum.

Gryden
© bobedre.dk

Gryden er udført i emaljeret letvægtsstål, der gør den nem at arbejde med. Fås i to størrelser, der kan rumme henholdsvis 15,2 l til 1199 kr. og 11,4 l til 999,95 kr., Le Creuset.

Grydeske
© bobedre.dk

Grydeske fra Nuance med langt stålskaft, der passer til høje gryder, og hoved af silikone, der er formet, så det kan komme ind i grydens rette vinkler. Tåler op til 300 grader. Fås i sæt med stor og lille ske, 389,95 kr., Nuance.

Opbevaringsglas
© bobedre.dk

Opbevaringsglas med orange gummirem, fås i tre størrelser, der rummer henholdsvis 125 ml, 250 ml, og 450 ml, fra 20 kr., Housedoctor.

Lågkrukke
© bobedre.dk

Lågkrukke i porcelæn fra Chubby-serien i den nye farve duegrå. Stellet er pudset udenpå og glasseret indeni, 265 kr. inkl. låg og ske, Unika-K.