Smuk inspiration til dit køkken

Moderne affaldsspand, et køkken til din Vipp-spand, emhætter ...

Moderne affaldsspand
© bobedre.dk

Moderne affaldsspand Hideaway, i superenkelt design, hvor posen er skjult og låget kan hænge praktisk på siden, fås i tre farver, udført i gummibelagt plast, 749 kr., Muuto.

Skal der dug på bordet?
© bobedre.dk

Skal der dug på bordet? Ja da, for det løfter hverdagsmaden til nye højder, når vi gør os umage med borddækningen. Og ting må gerne tage tid, det mener i hvert fald duoen bag den fine håndbroderede dug, Stiches, tekstildesigner Kirsten Fribert og keramiker Anne Black. I 100 % hvid hør, 134 x 250 cm, 1600 kr., Illums Bolighus.

Har du en Vipp-spand?
© bobedre.dk

Har du en Vipp-spand? i huset, kunne du overveje, om den skal have selskab af et køkken, der matcher den. Vipp har nemlig designet et formstærkt rammekøkken i metal med al den funktionalitet og detalje, som pedalspanden er kendetegnet ved. Køkkenmodulerne fås fra 55.000-200.000 kr., Vipp.

Landkøkkenet
© bobedre.dk

Landkøkkenet er stadig populært, og nu har Kvik udviklet videre på køkkenserien Rimini ved at tilføje pilastre mellem skabsmodulerne til at give et ekstra klassisk look. Som vist 44.135 kr. ekskl. armaturer og hvidevarer, Kvik.

Emhætter
© bobedre.dk

Emhætter er et nødvendigt onde ved komfuret, men ny teknologi giver efterhånden mulighed for smarte og æstetiske løsninger. Fx den nye integrator, DA 2900, en integreret loftmonteret emhætte, der fås med enten glas- eller stålpanel, som vist. Betjeningen foregår enten med fjernbetjening eller via Con@ctivity, hvor kogepladen sender informationer til emhætten. Fra 19.995 kr., Miele.

Elektroniske armaturer
© bobedre.dk

Elektroniske armaturer er vejen frem – af både miljømæssige, funktionelle og æstetiske årsager. De tyske vandpionerer fra Dornbracht er nu ved at udvikle deres eget system til køkkenet med betjeningspanel til både væg- og bordplade. Med det kan du forprogrammere både temperaturer og vandmængder, og så kan du også tænde og slukke for vandet uden berøring – nemlig med foden via en smart lyssensor ved gulvsokkelen. Dornbracht.

Køkkentrolleyen
© bobedre.dk

Køkkentrolleyen Råskog er din lille hjælper i køkkenet, hvor du kan fylde den med potter, pander, krydderier, eller hvad du nu har brug for – og så rulle den hen, hvor der er behov. Fås i turkis og grå, design Nike Karlsson, 339 kr., Ikea.

Pantone Universe
© bobedre.dk

Pantone Universe er en helt ny serie grej, skåle, kopper og service i plast i et enkelt design med de trendskabende Pantone-farver og farvekoder på. Her er det Cup-to-go til 99 kr. og Lotus-skåle fra 329 kr. pr. stk. Fås i mange lækre farver, Pantone Universe v. Room Cph.

Nye stabelglas, Lempi
© bobedre.dk

Nye stabelglas, Lempi designet af Matti Klenell til alle formål – vand til hverdag, vin til fest, fås i grå, lilla, lyseblå og klart glas, fra 149,95-499,95 kr. for to stk., Iittala.

Stor kande, Mano
© bobedre.dk

Stor kande, Mano en ny tilføjelse til Jeanette List Amstrups populære keramikserie, fås i fem farver, kan rumme 1 l, 249 kr., Kähler.

Bistro-blenderen
© bobedre.dk

Bistro-blenderen har fem hastigheder: hakke, mixe, purere, flydende og knuse is og blenderkande fremstillet af BPA-frit Eastman Tritan-materiale, som tåler maskinopvask. Har desuden en solid base, der står fast på bordet, med integreret ledningsholder, fås i flere farver, 999 kr., Bodum.

Nyt armatur med skarpe linjer
© bobedre.dk

Nyt armatur med skarpe linjer Budskär, i forkromet messing, med vandsparefunktion, der sænker vandfremløbet med op til 30% uden at påvirke trykket, så du sparer på både vand og energi, 899 kr., Ikea.

De hvide køkkener er på retur
© bobedre.dk

De hvide køkkener er på retur og mange vil have mere varme og natur ind med mørkere nuancer og træ i både køkkenelementer og møbler. JKE-køkkenet Siena fås nu i tre nye træsorter, der gør sig flot fx i kombination med elementer i sort. Her har man gået skridtet videre og valgt barstole og småmøbler, der matcher og sender tanker til 50’er-stilens flotte æstetik. Som vist med elementer i egetræ og sort højglans, ca. 100.000 kr., JKE Design.

Berig dit køkkenliv
© bobedre.dk

Berig dit køkkenliv med lidt input fra den, tidligere, bedste restaurant i verden, spanske El Bulli, der giver dig opskrifterne på de rustikke, enkle retter, personalet nyder hver dag, inden gæsterne ankommer, 300 kr., Politikens Forlag.

Få inspiration fra danske Carsten Kyster
© bobedre.dk

Få inspiration fra danske Carsten Kyster der giver tips til nemme og lækre retter med kun 5 ingredienser, 250 kr., Politikens Forlag.

Gedigent køkkentøj
© bobedre.dk

Gedigent køkkentøj i ny blå farve fra de franske grydemestre, 1199 kr., Le Creuset.

Maestria
© bobedre.dk

Maestria hedder den nye serie Nespresso-maskiner, der nu fås med mælkeskummer og en række andre nye funktioner, fra 3299 kr., Nespresso.

Et køkkenmøbel
© bobedre.dk

Et køkkenmøbel med vægt på møbel. Det nye S12-køkken vil forene det funktionelle med det æstetiske i det nye rammekøkken, der fås i en række forskellige finértyper, men som bindes sammen af den tynde ramme, afrundede kanter og tynde bordplader. De små reolmoduler kan nemt flytte videre ind i spise- og opholdsstuen. Som vist 82.453 kr., ekskl. hvidevarer, Svane Køkkenet.

Happybar
© bobedre.dk

Happybar er din nye ven i herre- værelset eller spisestuen, hvor du har brug for et minikøleskab med plads til mousserende vin, aperitiffer og fingermadder. Fås også i rød og sort, energiklasse A+, 8505 kr., Smeg.

Køleskabene har gennemgået
© bobedre.dk

Køleskabene har gennemgået en stor udvikling de senere år, hvor vi har øget fokus på sundhed og madspild, som man kan minimere, ved at opbevare sine råvarer optimalt. Vario Cooling serie 400 tager madopbevaring til nye højder med indvendigt rustfrit stål, der giver bedre hygiejne, integreret friskkølezone mv. Gaggenau oplyser pris.

Den nordiske natur
© bobedre.dk

Den nordiske natur har inspireret til Everline-serien, hvor de nye låger med enkle trægreb, der fås i flere træsorter, bryder flot med fx hvide elementer. Hele køkkenet som vist her koster 60.000 kr., Invita.