Se den succesfulde koks vilde køkken

Det utraditionelle køkken forener et simpelt design med masser af farver.

Reform MATCH køkken
© Reform

Et familiekøkken

Frederik Bille Brahe ejer nogle af Københavns mest hippe restauranter såsom Atelier September og Apollo Bar, og bor sammen med sin kone, den anerkendte model Caroline Brasch, og deres to små børn midt i København.

Her fungerer et helt særligt køkken som familiens samlingspunkt.

Reform MATCH køkken
© Reform
Reform MATCH køkken
© Reform

MATCH

Køkkenet, som er Reforms MATCH design af Muller Van Severen, er på én og samme tid simpelt og fyldt med finurlige detaljer.

Det kombinerer en række iøjnefaldende og glade farver med et enkelt og funktionelt design, som giver et ganske særligt tvist til de mange originale detaljer i hjemmet såsom de mørke, fritliggende bjælker og det lyse trægulv.

Reform MATCH køkken
© Reform

Legende, praktisk og funktionelt

Det succesfulde par ønskede et køkken, som var legende i sit udtryk, men samtidig var både praktikalitet og funktionalitet et must i en hverdag med to små børn.

Det var vigtigt for dem, at der i deres køkken var plads til, at børnene kunne danse og lege, og netop derfor har de fravalgt en køkkenø og i stedet placeret køkkenelementerne langs væggen, så der er masser af gulvplads i - og omkring køkkenet.

Reform MATCH køkken
© Reform

Familiens samlingspunkt

Det farverige køkken fungerer som familiens samlingspunkt, hvad end den står på leg, madlavning eller gæster, og det skaber med sit finurlige design en løssluppen og glad stemning, som får lov at brede sig til resten af hjemmet.

Læs mere om køkkendesignet her.