Sæt præg på dit køkken

HTH lancerer nye køkkener, så forbrugerne har mange forskellige modeller at vælge imellem.

Gennem tiden har køkkenet skiftet rolle og plads i hjemmet, og i dag har køkkenet en stor betydning i hjemmets indretning. Køkkenet er i mange tilfælde blevet hjemmets hjerte, og der skal ikke alene være plads til madlavning, men også til leg, hygge og samvær. Samtidig vil vi forbrugere gerne sætte vores eget præg på køkkenet og have mange modeller at vælge imellem. Den udvikling ses fx også hos en af de store køkkenfirmaer HTH.

HTH lancerer nu flere nye køkkenmodeller; bl.a. Copenhagen, Stockholm og Frame. Copenhagen og Stockholm er til de mange, som godt kan lide farver, hygge og varme. De to køkkener fås i lys mokka eller i mørk mokka. Frame er en minimalistisk køkkenmodel, som giver mulighed for personliggørelse, da udseende greb og bordplade er valgfri.

Hos HTH er kvaliteten i top, og køkkenerne tåler hverdagens slid gennem år og dag. Fælles for alle HTH's køkkener er, at alle fronter bærer indeklimamærke, og dermed ikke forringer indeklimaet eller påvirker familiens sundhed og velbefindende. Indeklimamærket stiller krav til materialerne i brug og fokuserer på de stoffer, der frigøres inden døre. HTH's materialer er testet for afgasning og lugtafgivelse. Alle træbordplader er FSC-mærkede, hvilket garanterer bæredygtighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. HTH giver 5-10 års garanti på slid på låger og skuffer, samt 25 år på mekaniske dele.

De nye køkkener kan opleves i HTH's butikker landet over. For yderligere information besøg www.hth.dk.