© Miele

Så nemt kan du skabe mere lys og luft i dit køkken

Køkkenet er hjertet i mange moderne hjem. Det skal ikke blot fungere, men også være et rart rum at opholde sig i. Blandt andet er lys og rummelighed i høj kurs i indretningen – og du kan få mere af begge dele blot ved at gøre lidt ekstra ud af de små detaljer.

Der var engang, hvor de fleste køkkener lignede hinanden. Små, u-formede og ofte ret mørke, fordi overskabe og emhætte optog plads midt i rummet og dækkede for udsigt og lysindfald.

I dag er det sjældent opskriften, nye køkkener bliver lavet efter. Faktisk behøver du slet ikke at følge de traditionelle regler. Drømmer du om et leverum med plads, lys og luft, kan du med fordel nytænke måden, du indretter det på – for eksempel hvordan kogeplade og emfang skal spille sammen med køkkenets look og stil.

Få frit udsyn under madlavningen med en kogeplade med integreret emhætte. Her ses den smarte og kompakte KMDA fra Miele, der efterlader masser af plads i skabet nedenunder.

© Miele

Køkken på din måde

Skabsfronter og bordplade er sikkert noget af det første, du begynder at tænke på, når du skal designe dit nye køkken. Men de mere praktiske detaljer har også stor indflydelse på helheden i rummet.

Et uundværligt element som en emhætte stjæler ofte meget plads og fokus. I hvert fald hvis den hænger ned fra loftet. Derfor har designerne hos Miele udviklet en 2-i-1-kogeplade med integreret emhætte, der udover at skabe en bedre køkkenoplevelse også giver mulighed for en mere fleksibel indretning.

Det smarte design gør, at du kan placere kogeplade og emfang lige, hvor du vil. Måske skal det i retning mod spisebordet, så du har frit udsyn til børnene eller gæsterne, mens du laver mad? En ting er i hvert fald sikker: Dét, at emhætten bliver nedsænket i bordpladen frem for at hænge frit i rummet, gør det en hel del lettere at opnå den lyse og luftige fornemmelse, som mange stiler efter i køkkenalrummet.

Kommer du til at spilde ned i emhætten, så fortvivl ikke. Mieles CleanCover er nemt og hurtigt at rengøre.

© Miele