Vild med Wiinblad?

Hvis du slet ikke kan få nok af Bjørn Wiinblad, er der godt nyt!

wiinblad toilettaske til dame og herre i kongeblå og grå fra Juna

Bjørn Wiinblad var den sprælske designer

Bjørn Wiinblad er mest kendt for sit farverige og snørklede univers af damer med hatte og finurlige figurer. Men den sprælske designer var ikke sådan at putte i bås, og han spredte sit talent over mange genrer indenfor design.

Wiinblad havde sin storhedstid i 1970'erne og 1980'erne, men i løbet af de senere år har hans design vundet i popularitet. Det er baggrunden for, at Juna nu lancerer en "blød" kollektion med motiver af Bjørn Wiinblad.

Kollektionen omfatter sengetøj, toilettasker, viskestykker, duge, grillhandske og meget mere. På billedet her ses toilettaskerne, som fås i tre størrelser og i farverne kongeblå og grå. Pris fra 129,95 kr.

wiinblad damask dug i kongeblå og hvid fra Juna

Wiinblad mest kendt for platter og vaser

De fleste kender sandsynligvis Bjørn Wiinblad for hans platter eller vaser, som er kendetegnet ved deres bløde former. Men firkanten var ikke fremmed for Bjørn Wiinblad, og det er netop firkanten, der er gennemgående som mønster på den nye kollektion.

Her ses den nye damaskdug, der fås i fire størrelser i farverne kongeblå og hvid. Priser fra 549,95 kr.

wiinblad viskestykke viskestykker køkken fra Juna

Viskestykker med Wiinblad-motiver

Viskestykkerne fås i kongeblå og grå og koster 69,95 kr. Forklædet fås ligeledes i kongeblå og grå og koster 199,95 kr. Grillhandsken fås i samme to farver og har en pris på 139,95 kr. Samme pris og farver gær sig gældende for grydelapperne, der sælges i sæt á to styk.

wiinblad sengetøj i kongeblå eller grå fra Juna

I seng med Wiinblad

Det flotte sengetøj med motiv af Bjørn Wiinblad i printet oeko-flex-bomuld fås i kongeblå og grå og koster fra 599,95 kr.

Hvis du vil se mere sengetøj, kan du læse denne artikel.