Med plads til leg

Havestuen blev taget i brug, da Flemming Lindholdt Madsen, Cph Square, og hans familie skulle skabe et stort køkken-alrum i sarte, men udtryksfulde farver.

© Torben Petersen

Firmaet voksede, og det samme gjorde familien. Derfor måtte Flemming Lindholdt Madsen flytte begge dele fra Vesterbro, hvor pladsen var blevet for trang,til ny bolig og nyt butikslokale i Valby.

For ni år siden slog køkkenfirmaet Cph Square, der ejes af brødrene Flemming og Martin Lindholdt Madsen, dørene op i Istedgade. I 2007 flyttede de til nye, store lokaler – 1600 m² i en gammel nedlagt fabrikshal på Carl Jacobsens Vej i Valby.

Og ikke så langt derfra har Flemming Lindholdt Madsen og hans kone, Jeanette Lindholdt Madsen, bosat sig i en lille oase sammen med deres børn, Einer og Volmer.

Det røde murstenshus, de fandt, havde haft den samme ejer gennem 40 år og trængte til en grundig overhaling.

© Torben Petersen

Familien på fire Flemming Lindholdt Madsen, 40 år, designer og indehaver af Cph Square, Jeanette Lindholdt Madsen 35 år, pr-medarbejder, Einer, 4½ år, og Volmer på 16 mdr.

© Torben Petersen

Udvendigt skaber den grønne farve og det blomstrende japanske kirsebærtræ præcis den stemning, som Flemming og Jeanette Lindholdt Madsen søgte. Den store parasol er fra Ilva, kurvestolen er genbrug.

© Torben Petersen

Det moderne laminatkøkken fra Cph Square og havestuen går i fin forening.

© Torben Petersen

Slagbænken ved bagvæggen var det eneste i alrummet, som Jeanette og Flemming Lindholdt Madsen var uenige om. Hun så en lang, stram bænk med lilla hynder, som ungerne kunne kravle op på. Han insisterede på slagbænken fra Sverige, hvor den ene kunne sidde og fortælle historier for børnene, mens den anden lavede mad. Hun bøjede sig og fik slagbænken betrukket med Kvadrat-stof og syede en pude i Liberty-stof.

© Torben Petersen

Farven på fronten og bordpladen er den samme på hvert modul, så bordpladen reelt fremstår i tre forskellige farver og giver hvert enkelt modul en god tyngde, så de falder ind i helheden, men samtidig selv står frem som et møbel. Gaskogezonen er fra Gaggenau.