Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Køkkengigant lancerer nyt design skabt af verdenskendt arkitekt

Den danske designtradition møder fransk arkitektur i Reforms nye køkkendesign skabt af arkitekten Jean Nouvel

© Reform

Jean Nouvel

Franske Jean Nouvel er manden bag Reforms nye køkkendesign Reflect. I sit virke som arkitekt fremstår Jean Nouvel som en af det 21. århundredes største kreative tænkere, og hans stil er kendetegnet af et talent for at konceptualisere lys og skabe bygninger, der reflekterer og integrerer elementer fra deres omgivelser.

© Reform

Et køkken med personlighed

Køkkenet, der har fået navnet Reflect, er designet i et monokromt, minimalistisk udtryk og holdt i sort og ubehandlet metal. Som navnet antyder reflekterer designet lyset, og fronternes lodrette riller skaber et dynamisk lysspil, der giver køkkenet karakter og kant.

Reforms vision om at skabe ekstraordinært - men tilgængeligt - design harmonerer smukt med Jean Nouvels talent for at skabe design, der reflekterer dets omgivelser. Resultatet er et kvalitetskøkken, der holder. Både stilmæssigt, arkitektonisk og praktisk.

© Reform

Håndplukket til dig