Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Guide: smukke serveringsbakker med funktionalitet

Serveringsbakker er brugbare både i hverdagen og til festlige begivenheder. Disse bakker er ikke kun funktionelle, men vil også pynte i dit hjem.

Runde serveringsbakker

© Brdr. Krüger

© Hans Bølling

Serveringsbakke fra ikonisk bakkebord

Denne runde bakke er fra Hans Bøllings ikoniske bakkebord, kan også købes separat som serveringsbakke. Den er designet til at kunne vendes og så fås den i forskellige farver og materialer. Serveringsbakken har en diameter på 50 cm.

Serveringsbakke designet af Hans Bølling, Brdr. Krüger, fra 1498 kr. Kan købes her.

© Fritz Hansen

© Fritz Hansen

Runde serveringsbakker produceret af Fritz Hansen

Wednesday Architecture står bag denne runde serveringsbakke, der fås i to størrelser. Den simple, men meget smukke træbakke er produceret af Fritz Hansen med helt samme teknik og materiale, der bruges til produceringen af de ikoniske stole, Syveren og Myren.

Serveringsbakke STACK, Fritz Hansen, 1199 kr. Kan købes her.

© Fritz Hansen

© Fritz Hansen

Skulpturel bakke fra Fritz Hansen

Håndtaget på denne runde bakke fungerer både som noget funktionelt, men også som noget skulpturelt. Bakken har en solid base og kant, hvilket gør bakken til sofaens bedste accessory. Den har en diameter på 32 cm.

Jaime Hayon bakke, Fritz Hansen, 999 kr. Kan købes her.

Serveringsbakker i træ

© Ferm LIVING

© Ferm LIVING

Japansk inspireret bakke

Ferm LIVING har skabt en serie med stærke japanske associationer. Denne bakke i træ ser let og simpel ud med sine fire fødder. Hjørnerne tydeliggøre det flotte håndværk bag det minimalistiske design, der fås i to størrelser og i to farver.

Serveringsbakke Bon, Ferm LIVING, fra 499 kr. Kan købes her.

© Woud

© Woud

'Ketcher' fra Woud

Man kan tydeligt se, at inspirationen kommer fra en tennisketcher til denne serveringsbakke i træ. Bakken har et rustik look grundet form og valget af massiv egetræ som materiale.

Den traditionelle serveringsbakke med hank er udskiftet med et håndtag, for at gøre bakken funktionel og æstetisk, så den både kan bruges som en tjenerbakke eller til dekoration. Fås i tre størrelser i almindelig eller røget egetræ.

Serveringsbakke Racket bakke, Woud, fra 629 kr. Kan købes her.

© Skagerak

Klassisk serveringsbakke produceret bæredygtigt

Serveringsbakken, Fionia, er en af Skageraks klassiske design, der er simpel, men elegant. Bakken er lavet i en størrelse, der er oplagt til større serveringer både til hverdag og til fest, hvor hankene bliver praktiske, når bakken bliver tung. Udover sit flotte design og funktionalitet, så er Skagerak en virksomhed, der tager planeten alvorlig og derfor producerer Skagerak med omhu.

Skagerak vandt også en Design Awards, Årets Grønne Brand, som du kan læse mere om her.

Serveringsbakke Fionia, Skagerak, 825 kr. Kan købes her.

© By Lassen

© By Lassen

Serveringsbakke fra By Lassens Frame serie

Frame serien fra By Lassen blev udvidet med denne flotte serveringsbakke. Du kan købe bakken i forskellige træsorter og farver, kun rammen i pulverlakeret sort stål går igen, som er Frame seriens kendetegn.

Serveringsbakke Frame Tray, By Lassen 1099 kr. Kan købes her.

Dekorative bakker

© Ferm LIVING

© Ferm LIVING

Bakke med spejl

Denne flotte bakke fra Ferm LIVING er ikke så stor, hvilket gør den oplagt til dekorering. Du kan bruge den med stearinlys, der vil blive reflekteret fint i bundens antikke spejl eller bruge den til at udstille dine smykker. Bakken kan købes i rund eller oval med enten blå eller grøn bund.

Serveringsbakke Coupled, Ferm LIVING, 549 kr. Kan købes her.

© Hay

© Hay

Grafiske bakker i festlige farver

Det er en grafisk designer, der står bag HAY’s kollektion af bakker kaldet Kaleido. De uendelige muligheder for sammensætning af farver og former gør bakkerne livlige at kigge på.

Serveringsbakke Kaleido, HAY, fra 99 kr. Kan købes her.

© Lene Bjerre

Elegant sølvfarvet bakke

Lene Bjerre er kendt for sine feminine og dekorative produkter. Denne bakke er lige så dekorativ som den er funktionel. Den er fremstillet i blankt messing med en spejlbund, der genspejler sølvkanten med de flotte detaljer. Du kan bruge den med en masse stearinlys, der vil blive reflekteret smukt i den blanke glasplade.

Serveringsbakke Bethel, Lene Bjerre, 279 kr. Kan købes her.

Relaterede Artikler