Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Grillfornemmelser året rundt

Med en grillpande behøver du ikke helt opgive sommerens madlavningsaktiviteter.

Noget af det bedste ved sommeren er at grille, men som vinteren nærmer sig, må selv de allerstørste grillentusiaster opgive de udendørs køkkenaktiviteter. Heldigvis lancerer Zwilling nu en grillpande, som kan give maden grillfornemmelser året rundt.

Zwillings grillpande er ideel til stegning af både kød, fisk, fjerkræ og grøntsager. Stegning af grillpanden kræver minimal brug af fedtstof; hvor det overskydende fedt desuden løber fra og ned mellem grillrillerne.

Grillpanden er udført i stål, og har derfor et andet udtryk, end vi er vant til. Panden er konstrueret i fem lag rustfrit stål, som giver en optimal varmefordeling, mens den kraftige kerne af aluminium giver god varmelagring og styrke, således panden kan tåle høje temperaturer. Grillpanden har en SILVINOX overfladebehandling, som gør panden nem at rengøre.

Zwillings grillpande måler 28 x 28 cm, og kan anvendes på alle varmekilder.

Vejledende pris: 1.299 kr.

Relaterede Artikler