Gør køleskabet overskueligt

Annonce: Vi har fundet opbevaringsinspiration, så du på en nem og praktisk måde både kan holde orden i dit køleskab, men også holde maden frisk i længere tid.

Vandkaraffel

"Minima" vandkaraffel er designet af Cecilie Manz, og passer perfekt i køleskabsdøren. Minima har et minimalistisk design. Karaflen har desuden et tætsluttende låg, således drikkevarerne kan opbevares i køleskabet uden at indholdet tager smag. Minima findes i tre størrelser; 55, 90 og 140 cl. Fra 169,95 kr., Holmegaard.

Opbevaringsbokse

"Nest" opbevaringbokse er designet af Morph. Boksene fremstillet i plastik. Nest er smarte, praktiske og lufttætte, og er ideelle til opbevaring i køleskabet. Opbevaringsboksene sælges i et sæt á seks bokse, som rummer mellem 23 og 450 cl. 649 kr., Joseph Joseph.

Opbevaring til dåser

Plastkasse til opbevaring af dåsesodavand- eller øl. Med denne kasse, bliver opbevaringen af dåser både nem og overskuelig i køleskabet. 119 kr., InterDesign.

Vakuumpakker

Med en vakuumpakker kan fødevarer holdes friske i op til fem gange længere tid, end når fødevarerne opbevares på almindeligvis. Denne "Supreme" vakuumpakker er brugervenlig, kraftfuld og har et stilrent design. 1.299 kr., OBH.

Osteskærer

Opbevar ost på en æstetisk og praktisk måde med denne osteskærer samt osteklokke. Det aromatætte låg sikrer samtidig, at osten ikke påvirker andre fødevarer, når osteboksen opbevares i køleskabet. Osteskæreren er mest velegnet til lidt blødere oste. Måler 13 x 13 x 15 cm. 599,95 kr., Nuance.

Opbevaringskrukke

Denne opbevaringskrukke er designet af Pentagon Design. Krukken er fremstillet i glas, og er perfekt til opbevaring af eksempelvis hjemmelavet marmelade, dip eller dressing. Fås i forskellige størrelser og farver. Fra 141 kr., Iittala.

Opbevaring til flasker

Praktisk kasse til opbevaring af vandflasker. Kassen er fremstillet i PBA-frit plastik, og passer iøvrigt til 0,5-liters flasker. Med denne kasse bliver det både nemt og overskueligt at opbevare flasker i køleskabet. 119 kr., InterDesign.

Køleskab

"French Door RF24H" er et unikt køleskab med en tidløs finish i rustfrit stål. Køleskabet rummer hele 495 liter, og har store dobbeltdøre, som sikrer stort overblik. 24.999 kr., Samsung.

Her kan du læse mere om, hvordan du kan holde orden i køleskabet, samt hvor længe madvarer kan holde sig.