Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Eva Harlous "Vinkuglen" vinder international pris for Rosendahl

Proptrækker, folieskærer, vinprop og oplukker - Rosendahl og Harlous vinkugle rummer alt, og det har Iconic Award 2017 præmieret.

Vinkuglen

© Rosendahl

Eva Harlou er kendt fra sladderbladenes spalter og som tidligere X-factor vært. Den uddannede bygningsarkitekt har dog et helt andet liv som designer og arkitekt, som de færreste måske kender til.

I sin egenskab af designer er hendes værk "Vinkuglen", som hun har skabt til Rosendahl, netop blevet præmieret med den prestigiøse Iconic Award 2017. Det var i kategorien Interior Innovation.

Vinkuglen er vinelskerens schweiziske foldekniv. Den rummer alt som en vinconnoisseur skal bruge til at håndtere en vin med respekt: Proptrækker, folieskærer, vinprop og oplukker, og det hele kan gemmes væk i en lille sort, sfærisk form med et bælte i sølvglans.

Noget at snakke om

© Rosendahl.dk

Selv siger Eva Harlou om sin vinkugle:

  • "Jeg har ville lavet et vinsæt, som man ikke bare putter I skuffen, når man har brugt det. Det gør man ikke, både fordi det er smukt, men også fordi, når man sidder der og får en middag i festlig lag med gode venner og god vin, så har man også noget at snakke om", fortæller Eva Harlou i en lille promotion-video, man kan finde på Rosendahl.dk's hjemmeside.

Find Vinkuglen på Rosendahl webshop og de fleste steder, hvor Rosendahl forhandles.

Relaterede Artikler