Eva Harlous "Vinkuglen" vinder international pris for Rosendahl

Proptrækker, folieskærer, vinprop og oplukker - Rosendahl og Harlous vinkugle rummer alt, og det har Iconic Award 2017 præmieret.

Vinkuglen
© Rosendahl

Eva Harlou er kendt fra sladderbladenes spalter og som tidligere X-factor vært. Den uddannede bygningsarkitekt har dog et helt andet liv som designer og arkitekt, som de færreste måske kender til.

I sin egenskab af designer er hendes værk "Vinkuglen", som hun har skabt til Rosendahl, netop blevet præmieret med den prestigiøse Iconic Award 2017. Det var i kategorien Interior Innovation.

Vinkuglen er vinelskerens schweiziske foldekniv. Den rummer alt som en vinconnoisseur skal bruge til at håndtere en vin med respekt: Proptrækker, folieskærer, vinprop og oplukker, og det hele kan gemmes væk i en lille sort, sfærisk form med et bælte i sølvglans.

Noget at snakke om
© Rosendahl.dk

Selv siger Eva Harlou om sin vinkugle:

  • "Jeg har ville lavet et vinsæt, som man ikke bare putter I skuffen, når man har brugt det. Det gør man ikke, både fordi det er smukt, men også fordi, når man sidder der og får en middag i festlig lag med gode venner og god vin, så har man også noget at snakke om", fortæller Eva Harlou i en lille promotion-video, man kan finde på Rosendahl.dk's hjemmeside.

Find Vinkuglen på Rosendahl webshop og de fleste steder, hvor Rosendahl forhandles.