Et gult køkken som faktisk ser moderne ud

Gule køkkener har typisk et retro-udtryk. Men dette er holdt helt nutidigt.

© Gyrithe Lemche

Gul gør glad

Det er modigt at vælge en gul farve til sit køkken, men når det er gjort så smagfuldt og elegant som her, kan det skabe et helt unikt rum uden at larme – og så er gul solens farve, som giver lys og skaber glæde.

© Gyrithe Lemche

Et skræddersyet køkken

Det smukke gule køkken er lavet i et samarbejde mellem Københavns Møbelsnedkeri, som laver skræddersyede snedkerkøkkener og Made a Mano, som udvikler lavasten i en uendelig række af mønstre, farver og former. Her er bordpladen samt klinkerne bag ved ovnen lavet i lavasten fra bjerget Etna på Sicilien.

© Gyrithe Lemche

Smuk lavasten

Lavasten er et særlig holdbart materiale, som kræver et minimum af vedligeholdelse, og som kan klare ekstremt lave og høje temperaturer. Det betyder, at man kan stille alt på bordet.

Københavns Møbelsnedkeri har udarbejdet halvøen i malede jalousi-fronter, en koge-sektion og højskabe med køleskab. Hele køkkenet er malet i en honning-sennep-farve, udviklet specielt til køkkenet.

© Gyrithe Lemche

Organiske former

Den smukke buede form, giver køkkenet et organisk og imødekommende udtryk, og farven skaber på en gang glæde og er elegant og sofistikeret.