Endelig! Nu kan du placere kogepladen og emhætten, hvor du vil

Miele har udviklet en stilfuld induktionskogeplade med integreret emhætte, så du ud over friheden til at placere den lige præcis dér, hvor det passer dig bedst, har frit udsyn under madlavningen – fx i kogeøen eller foran vinduet.

En emhætte i loftet kan skygge for udsigten i køkkenet og fylder ganske meget. Derfor har designerne fra Miele udviklet en fantastisk kombinationsløsning til sine elegante induktionskogeplader, der ud over fleksible indretningsmuligheder, også giver bedre køkkenoplevelser. Designet hedder 2-i-1 på grund af den integrerede emhætte (bordemfang). Læs og se mere om de mange fordele her.

Takket være en kompakt konstruktion, vil du stadig have en maksimal udnyttelse af underskabet, hvor kogepladen med emfanget placeres. Og selvfølgelig kunne nyde fordelen ved den pladsskabende fornemmelse, det giver i køkkenlandskabet – især i forbindelse med madlavningen.

Intelligente og praktiske kogeplader

Kogepladerne er udstyret med mange lækre funktioner, der gør det hurtigere og nemmere at tilberede din mad. Eksempelvis reagerer de automatisk, når du stiller dit kogegrej på dem, og viser automatisk betjeningsrækken. Mieles uovertrufne TwinBooster-teknologi sørger også for, at du lynhurtigt kan bringe en gryde i kog.

Udsugningen tænker selv

Emfanget i Mieles 2-i-1 kommunikerer selv med kogepladen, så du kan koncentrere dig fuldt ud om at tilberede lækre madoplevelser til dig selv og dine gæster. Systemet tænder og slukker helt selv, ligesom det via funktionen Con@ctivity 2.0 tilpasser sugestyrken efter lige præcis dét, der foregår på kogepladen.

Rengøringen har aldrig været nemmere

Emfanget har ingen besværlige hjørner, hvor snavset kan gemme sig, og dets 10-lags fedtfilter i rustfrit stål er nemt at rengøre, da det blot skal sættes i opvaskemaskinen. Endelig lader Lock&wipe-funktionen på kogepladerne dig med ét enkelt tryk blokere betjeningen i 20 sekunder (alle indstillinger bevares, og tiden kan ses i timeren), så du kan tørre af i ro og mag.

Tip! Se mere om mulighederne i Mieles ekstraordinære køkkenunivers her, hvor du også finder inspiration til lækre madopskrifter.