Den perfekte køkkenoplevelse

Styr dit køleskab, ovnen og dine øvrige hvidevarer, mens du er på farten. Det er fremtidens køkken – lige nu – med Siemens Home Connect-app. Bo Bedre inviterede madblogger Thomas Alcayaga ind i det nye og intelligente køkken og spurgte: Hvad vil du have med fra dit gamle køkken?

Forestil dig, at du placerer tre tomater på bordpladen i dit køkken. I fremtiden. Det er ikke et helt normalt køkkenbord. Måske er det en slags stilfuld hybrid mellem en iPad, kogezone og håndvask, der kan inspirere dig til den helt rigtige opskrift, tilberede maden, sende en sms til gæsterne om spisetiden – og meget mere...

Teknologien er utvivlsomt blandt de største tendenser på køkkenfronten, hvis du spørger den internationale designscene – og den vil kun blive større. Faktisk kan du allerede betjene de nye stilrene hvidevarer fra Siemens via den smarte app Home Connect, som både gør madlavningen nemmere og livet uden for køkkenet mere fleksibelt. Start for eksempel indbygningsovnen på vej hjem fra fitnesscentret via din smartphone, og kom hjem til et perfekt madresultat.

“Vi vil overlade mere til maskinerne i fremtidens køkken. De muligheder, som Siemens Home Connect tilbyder nu, giver god mening,” fortæller den 34-årige madblogger Thomas Alcayaga fra MadetMere.

Siemens Home Connect er en app til din smartphone, som du kan forbinde til alle dine WiFi-tilsluttede hvidevarer fra Siemens. På den måde har du altid dit køkken ved hånden. Med Siemens Home Connect kan indbygningsovnen kan startes, uanset hvor du befinder dig via din smartphone. Og dens indbyggede teknologi kan hjælpe med at finde opskrifter og indstillinger, så resultatet bliver professionelt.

Nyskabelsen, kombineret med de gode råvarer og det gode grej, giver i sidste ende den perfekte køkkenoplevelse. Derfor er det disse tre gammeldags favoritter, Thomas Alcayaga vil tage med sig – allerede nu:

  • Kokkekniv

“En god kokkekniv, tror jeg, vil være vigtig i ethvert køkken. Noget håndværk ved madlavningen skal vi selv klare, og det er også en del af skønheden ved hjemmelavet mad.”

  • Kvalitets-råvarer

“Ligesom en god lammebov! Fordi de giver bedre smagsoplevelser. Jeg forstår i øvrigt ikke tidens madforskrækkelse og convenience, der får nogle firmaer til at sælge kød i stegeposer, så vi ikke skal røre ved maden.”

  • Keramik

“Jeg er lidt en keramik-freak og vil altid gerne slå et slag for, at man altså ikke må gå ned på æstetikken. Det er vigtigt, for et godt måltid skal helst tale til alle sanser.”

Nu kan du tage endnu mere kontrol over dit køkken. Forbind dine Siemens hvidevarer med appen Home Connect, så kan du se, hvad du har køleskabet. Og du behøver ikke engang at være hjemme for at gøre det. Skal du handle ind på vej hjem, kan du få et foto sendt, der viser præcis, hvad du har (og mangler).

Tip! Se mere om Home Connect og mulighederne for den perfekte køkkenoplevelse på siemens-home.bsh-group.com/dk/oplev-siemens/highlights/home-connect.