Bryg fantastisk kaffe: Her er eksperternes bedste tips

Du skal blot ændre en lille smule ved den måde, du brygger kaffe på, for at få en smagfuld kop kaffe, der sagtens kan hamle op med dén, du får på de bedste kaffebarer.

Lækker kop kaffe
© Getty Images

Vil du også have endnu mere nydelse og smag ud af din daglige kaffe? Her får du de bedste tips og tricks fra kaffe-elskerne Andreas og Rasmus, der har kaffevirksomheden ØNSK, som importerer kaffebønner fra det vulkanske højland i Nicaragua.

De er begge dybt fascinerede af kaffe – fra bønnernes rejse fra kaffeplanten på marken til den friskbryggede kaffe i koppen. Drengene har desuden en passion for at levere kaffe, der kan nydes med god samvittighed. Idéen bag ØNSK er derfor at bringe god, bæredygtig kaffe til danskerne, samtidig med at det gavner bønderne og lokalsamfundet i Nicaragua.

– For os er kaffe meget mere end det, der er i koppen. Det er en hverdagsluksus og en smagsoplevelse, som rækker langt ind i den centralamerikanske jungle, siger Rasmus og Andreas.

5 tricks der gør dig til en bedre kaffe-brygger

Rasmus og Andreas fra ØNSK giver i videoen her deres bedste tips og tricks, så du kan brygge en skøn kop kaffe derhjemme.