Annemette Voss' uundværlige køkkenredskaber

Annemette Voss anvender køkkenredskaber, der er tilgængelige og af god kvalitet. Se hvilke redskaber, der er uundværlige i hendes køkken her!

UUNDVÆRELIGE KØKKENREDSKABER
© Annemettevoss.dk

Efter Annemette Voss vandt tv-programmet Den Store Bagedyst, er bagning blevet hendes levevej. I dag har hun bloggen Annemettevoss.dk og er netop aktuel med sin anden bog, Bagekarma.

For Annemette Voss er det vigtigt, at være i øjenhøjde med danskerne og sikre sig, at de køkkenredskaber hun anvender i sit køkken er tilgængelige og samtidig af god kvalitet til overskuelige priser.

Scroll ned og se hvilke redskaber hun ikke kan undvære i sit køkken.

BAGEVÆGT

Når Annemette Voss skal bikse en kage sammen derhjemme, går hun ikke op i afvejning af ingredienserne. Hun kan nemlig godt lide, at eksperimentere og prøve sig frem.

Men når hun udvikler opskrifter til en ny bog, er en bagevægt essentiel. Her er det nemlig vigtigt, at kunne forklare præcis, hvordan hun fandt frem til det endelige resultat.

Bagevægt, 'Superior', fra serien Frost, 499,95 kr., OBH Nordica.

BRADEPANDE

Annemette kan ikke leve uden sin lyserøde bradepande fra OPH Nordica. Bradepanden har nemlig non-stick egenskaber, der gør at man ikke behøver at bruge bagepapir. Derudover mener hun, at bradepanden gør bagværket bedre, da den tillader at dejen suger fedtstof og giver en fantastisk skorpe på undersiden.

Hun bruger især bradepanden til at bage kanelsnegle, boller og cookies.

Bradepande, fra serien Evolution Bakeware, 399,95 kr., OBH Nordica.

SPRØJTEPOSER

En stor del af Annemettes bageglæde består i at gøre sine kager pæne og elegante. Sprøjteposer med forskellige tyller er derfor meget vigtige redskaber i hendes køkken.

Sprøjteposer, 50 stk., 99 kr., Lidemark Plast/ Hwl.dk.

Tyllesæt, i rustfrit stål, 6 stk., 79 kr. i vejl. udsalgspris, Karl Fritz/ Hwl.dk.

PISKEFUNKTIONEN

Annemette har ikke noget imod at ælte en dej med håndkraft, men piskefunktionen fra en håndmikser eller røremaskine kan hun ikke leve uden. Den er nemlig essentiel, når hun fx skal piske flødeskum.

Håndmikser, fra serien Frost, 649,95 kr., OBH Nordica.

Køkkenmaskine, 'Zeus Creme', 4.999 kr., OBH Nordica.

SKARP KNIV

En skarp kniv er uundværlig i Annemettes køkken. Hun bruger den fx til at skære ting ud før bagning og skære pæne snit, når kagen er færdig.

Kniv, 20 cm, 299,95 kr., OBH Nordica.

KAGERULLE

En kagerulle er et meget vigtigt redskab i Annemettes køkken. Der er nemlig mange kager, såsom wienerbrød og kager med marcipanovertræk, som ikke kan laves uden en kagerulle.

Kagerulle, i bøgetræ, 44 cm, 93 kr., Kitchen Craft/ Royaldesign.dk.