Gaggenau har netop præsenteret en serie nye flexinduktion-toppe, der har indbygget emfang. Det betyder, at stegeos og damp suges ned i komfuret og enten renses i et kulfilter eller sendes ud med udsugning.
Ventilationen indstiller sig automatisk efter mængden af mados. Flexinduktion-toppene har kogezoner, der kan knyttes sammen, så der kan anvendes store gryder, eller indstilles i forskellige temperaturer, så man kan rykke rundt på gryder og pander efter behov.
Sveriges prins Carl Philip Bernadotte vil have sølvbestikket tilbage på bordet. Derfor har han designet det enkle og fint formede bestik CPB 2091, som passer både til en klassisk og en mere moderne borddækning.
Det er ikke lige til at se, men Nescafé Dolce Gusto Movenza kan faktisk lave kaffe. Når man tænder, åbner den kompakte rumkapsel sig op, og efter at have indsat en kapsel og indstillet styrke er kaffen klar.
En serie til servering af oste, er designet af Simon Legald, der har ønsket at give hverdagsredskaberne et æstetisk løft. Serien består af osteskærer, ostehøvl, kniv, gaffel og serverings- bræt i to størrelser.
Witt MySousVide fungerer som en dyppekoger, der cirkulerer vandet og holder det på en konstant temperatur, så kødet bliver perfekt tilberedt. En hurtig tur på panden giver stegeskorpe, og så er det bare at servere.
Man skal skifte sin karklud hver dag, siger dem, der har forstand på hygiejne og bakterier. For at gøre det let at huske har firmaet Klud lavet en karklud til hver dag i ugen – det er smart. Fås i sort eller grå.