8 nye musthaves til køkkenet

Vi har samlet de sejeste og flotteste ting til dig, der gerne vil opdatere køkkenet.

INDBYGGET EMFANG

Gaggenau har netop præsenteret en serie nye flexinduktion-toppe, der har indbygget emfang.
Det betyder, at stegeos og damp suges ned i komfuret og enten renses i et kulfilter eller sendes ud med udsugning.

Ventilationen indstiller sig automatisk efter mængden af mados. Flexinduktion-toppene har kogezoner, der kan knyttes sammen, så der kan anvendes store gryder, eller indstilles i forskellige temperaturer, så man kan rykke rundt på gryder og pander efter behov.

Fra 35.740 kr., Gaggenau.

Tara – nu i messing

Det klassiske armatur Tara fås nu i børstet messing, der matcher de naturmaterialer, mange er vilde med for tiden. Passer både til køkken og bad.

Fra 10.300 kr., Dornbracht.

Moderne sølvbestik

Sveriges prins Carl Philip Bernadotte vil have sølvbestikket tilbage på bordet. Derfor har han designet det enkle og fint formede bestik CPB 2091, som passer både til en klassisk og en mere moderne borddækning.

Fra 899 kr. pr. del, Gense.

Kaffemaskine eller rumskib?

Det er ikke lige til at se, men Nescafé Dolce Gusto Movenza kan faktisk lave kaffe. Når man tænder, åbner den kompakte rumkapsel sig op, og efter at have indsat en kapsel og indstillet styrke er kaffen klar.

1499 kr., Migliorini.

Pebble

En serie til servering af oste, er designet af Simon Legald, der har ønsket at give hverdagsredskaberne et æstetisk løft. Serien består af osteskærer, ostehøvl, kniv, gaffel og serverings- bræt i to størrelser.

Fra 189 kr. pr. del, Normann Copenhagen.

Sous vide til alle hjemmekokke

Witt MySousVide fungerer som en dyppekoger, der cirkulerer vandet og holder det på en konstant temperatur, så kødet bliver perfekt tilberedt. En hurtig tur på panden giver stegeskorpe, og så er det bare at servere.

1799 kr., Witt.

En klud til hver dag

Man skal skifte sin karklud hver dag, siger dem, der har forstand på hygiejne og bakterier. For at gøre det let at huske har firmaet Klud lavet en karklud til hver dag i ugen – det er smart. Fås i sort eller grå.

199 kr. for syv stk., Kludshop.dk.

RÅ & FLOT OPBEVARING

Raw – creative concept, til ris, gryn, spaghetti m.m. er en serie smukke glas til opbevaring med låg i brændt kork.

Fås i tre str., fra 49 kr., Raw.