køkken med glasfacade
© bldgspace.com

7 inspirerende køkkener i glas

Sollyset åbner rummet op i disse smukke og spektakulære køkkener med glasfacader.

Åben facade og ovenlys

Den store glasfacade åbner køkkenet op og lader lyset strømme ind. Det sorte metal og det klare glas giver et minimalistisk og stilrent udtryk og passer godt ind i køkkenets kliniske univers.

Drivhus-lignende køkken

Vær omgivet af frodige omgivelser mens du laver mad. Med denne drivhus-lignende facade kan du invitere naturen indenfor i køkkenet. Rummet bliver åbnet op med halvdelen af køkkenet i glas og kun én væg i mursten, men samtidig skærmes der også af.

Romantisk idyl

Er du mere til et romantisk look, er hvidt træ og glas en god kombination. Det skaber lys og gård-stemning i dit køkken, så du kan føle, at du befinder dig på et idyllisk landsted.

New Yorker-feeling

Det buede, sorte jern tager tankerne hen på New Yorks store jernbanestation, Grand Central Station. Det sorte jern skaber et elegant og industrielt udtryk. Vi er vilde med dette New Yorker-look til køkkenet.

Rustik køkken-drøm

Det må være drømmen at stå i dette køkken og lave mad med udsigt til træer og himmel. De rustikke træbordplader og det sorte jern harmonerer godt sammen i et råt, industrielt udtryk, hvilket er meget kendetegnende for stilen lige nu.

Kæmpe vinduesparti

En vinduesfacade fra gulv til loft ser super ekstravagant ud. Dette skønne vinduesparti strækker sig over flere etager og åbner op for lyset i hele rummet. Terrassen bliver fint integreret til resten af huset, og du kan gå direkte fra køkkenet og ud i køkkenhaven.

Et tag i glas

Den blå-grønne kogeø genspejler himlen over sig, og det lyse stengulv åbner køkkenet op og skaber lys. Med et tag af glas og udsigt til himlen over virker loftet uendelig højt.