10 bakker i nordisk design

Få inspiration til et udvalg af bakker, der giver dit hjem et stilfult, nordisk udtryk. Bakker kan benyttes som udgangspunkt for et smukt stilleben eller til almindeligt brug.

Normann Copenhagen

De farverige bakker fra Normann Copenhagen, giver dit hjem varme og et moderne udtryk. Bakkerne kommer i et sæt med tre forskellige størrelser og findes yderligere i grå og grønne nuancer. Bakken er lavet af melamin og er designet af danske Simon Legald.

Vejledende pris: 599 kroner.

NORR bakke fra Skagerak. Designet af Skagerak.

Skagerak

Den simple og stilrene træbakke fra Skagerak, består af lyst egetræ med læderstropper som hank i hver ende. Bakken er perfekt til at servere en kop kaffe på en weekend formiddag i sengen. Bakkens størrelse er 46 x 25 cm.

Spear Tray fra Ferm LIVING.

Firm LIVING

Den farverige og mønstrede bakke fra Ferm LIVING, er fremstillet i en bund af birkefiner og har en ramme i eg. Bakken størrelse er 45 x 30 cm.

Vejledende pris: 599 kroner.

Applicata

Den fine runde træbakke fra Applicata, kan du bruge til en mindre anretning af mad eller som en serveringsbakke. Bakken er lavet af røget eg og findes også I en lysere eg samt ej sortbejdset eg.

Vejledende pris: 499 kroner.

MUNK Collective

Den fine pastelgrønne farve på Frame bakken, giver din hjem et farverigt udtryk. Kanterne på bakken er i egetræ og bakkens bund er lavet af en vandtæt plade, så den ikke går i stykker, hvis der kommer væske herpå. Bakken findes i flere størrelser og farver.

HAY

Funktionel og dekorativ bakke fra HAY. Bakken kan bruges til at servere drikkevarer på, så det giver et mere eksklusivt udtryk. Bakken er lavet i rustfrit stål og findes også i en farvekombination af blå, grøn og lilla. Bakkens størrelse er 28 cm. i diameter.

Vejledende pris: 229 kroner

The Oak Men

Den stilrene bakke fra The Oak Men har fået navnet Flip Tray, da bakken er grå på den ene side og orange på den anden side. Du kan skifte til den farve du ønsker at bruge, afhængig af dit humør eller hvilken begivenhed, du benytter bakken til. Bakken findes i andre farvekombinationer og flere størrelser. Bakkens størrelse her er 40 x 40 cm.

Vejledende pris: 599 kroner.

Arne Jacobsen serveringsbakke

Den klasiske bakke fra Arne Jacobsen hører til serien Cylinda-line, som er en kollektion designet af Arne Jacobsen. Bakken er fremstillet i rustfrit stål og har et funktionelt greb, så bakken er nem at bære. Bakkens størrelse er 33,5 cm. i diameter.

Vejledende pris: 899,95 kroner.

Neon LIVING

Kobber bakke fra Neon LIVING, designet af Henriette Hyldegaard. Minimalistisk og stilrent design til dit hjem. Bakkens findes i flere farver. Størrelsen på bakken er 29 x 21 cm.

Vejledende pris: 299,00 kroner.

Emma bakke

Emma bakken har en fin balance mellem det hvide laminat og den flotte ramme i bambus. Emma bakken er med i kollektionen Danish Modern 2.0, som er en kollektion, der fokuserer på designets form og funktion. Bakkens størrelse er 44 x 30,5 cm.

Vejledende pris: 699,95 kroner.