BREVKASSE Kan vi bytte rundt på køkkenet og badeværelset?

Stefanie og Nikolaj er igang med ombygning af deres gamle byhus. Men de bliver nødt til at flytte rundt på rummene, hvis det hele skal gå op i en højere enhed.

Kære Stefanie og Nikolaj

Jeg vil foreslå jer at indrette etagerne så I får mest muligt ud af pladsen men også set ud fra et praktisk hensyn, således at jeres opholdsstue kommer på første sal, nærmest køkken og kaffemaskine, så der ikke er så lang afstand imellem jeres families fælles rum.
Det betyder umiddelbart at jeres soveværelse også skal placeres der, så de to børneværelser kan få deres egen etage på 2. salen.
Dermed har I mulighed for at indrette et godt badeværelse i det oprindelige køkken, lige ved siden af jeres soveværelse, så I kan genanvende de eksisterende installationer og afløb, med mere.

Anden salen er ret så ”krøllet” på grund af det lille badeværelse og det disponible rum i det andet hjørne, så her skal I tænke ud af boksen og forestille jer at I river alt ned og laver en ny opdeling med adgang til de to værelser fra det lille repos ved trappen.
Det giver to næsten ens værelser der begge har et lille hjørne hvor I kan indrette børnenes sengepladser, så resten af pladsen er til ophold og leg.
Når baghuset står færdigt med det nye badeværelse, vil det være her, jeres gæster går hen, så jeres eget badeværelse på 1. sal bliver helt privat.

Mange hilsener Lone