© Fritz Hansen

Myren fornyet i flot sølvgrå farve

Fritz Hansen fornyer Arne Jacobsens designklassiker Myren med et smukt og tidsrelevant design.

Du kender med garanti allerede Arne Jacobsens designklassiker Myren med det kurvede snit, der elegant lever op til sit navn.

Nu har den originale stol fra 1952 atter fået nyt liv. Fritz Hansen præsenterer nemlig den tidsløse stol i et fint fornyet format.

Det nye design går under navnet Fritz Hansen’s Choice Myren. Den smukke stol er forklædt i indfarvet grå egefinér med lakerede ben i mørk bronze. Et tidsrelevant design, som klæder de klassiske organiske former.

Med det nye look tilføres Arne Jacobsens notoriske design et nyt udtryk, der lever op til designets velkendte former.

© Fritz Hansen

Nyt design i tråd med Arne Jacobsens designfilosofi

Arkitekten og designeren Arne Jacobsen er især kendt for at bringe udendørslivet ind i sin arkitektur og møbeldesign. En filosofi som Fritz Hansens nye design af Myren har ladet sig inspirere af. Den sølvgrå farve, som skinner igennem i skallen, er inspireret af det grå strejf, som træer smukt opnår med alderen.

Materialerne brugt til Fritz Hansen’s Choice Myren har tydelige spor i nutidens Danish Design. Med de flotte materialer, og den gode forarbejdelse af dem, har Fritz Hansen tilføjet stolen et friskt pust, som gør den både design- og kvalitetsmæssig levedygtig i mange år.