Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Med Danmark i fokus

Fotograferne bag Foto Factory har været på en rejse igennem det danske landskab for at forevige den smukke, danske natur.

En ny fotoserie sætter fokus på Danmark, smukke detaljer i naturen og livet i yderområderne. Det er Foto Factory - dannet af parret Maria Rosendal og Martin Bay - der står bag fotografierne og projektet. Efter flere år i udlandet er de to vendt hjem til Danmark og har startet deres helt eget fotogalleri i København.

“Med en base i Danmark har vi fået lysten til at gå på opdagelse i Danmark i fotokunstens tegn. Det har længe været et mål at komme rundt i Danmark og se naturen og de mange spændende steder i udkanten af landet. Steder, hvor de fleste kun kommer en enkelt gang eller kun i ferien, når vejret er skønt, og det oser af liv og ramasjang,” fortæller Martin Bay.

Fotoserien, der er kommet ud af projektet, er både bevægende og iøjenfaldende, og hvert enkelt fotografi vil kun blive trykt i 1000 eksemplarer.

Se de smukke motiver fra Foto Factory hos Designfund.dk

Håndplukket til dig