6 bloggere som inspirerer til nemme og sunde hverdagsmåltider

Kniber det med idéerne til nemme retter i en travl hverdag? Så lad dig inspirere af disse 6 bloggere.

Et hit hos den sunde vegetar eller veganer

På denne populære Instagram-profil er der masser af inspiration at hente til sunde, veganske og vegetariske retter, som tilmed er nemme at passe ind i en travl hverdag.

Du finder alt fra lækre måltider, syndige og (forholdsvis) sunde snacks samt lækre desserter. Profilens ejer, Maria Engbjerg, har derudover lavet en række inspirerende e-bøger med gode og sunde opskrifter og guides.

Opskrifter du aldrig har prøvet

Denne Instagram-profil giver dig blandt andet en række spændende og anderledes opskrifter, som du højest sandsynligt ikke har prøvet før. Prøv for eksempel det lækre knækbrød med tomat og chili eller en omgang pølsehorn med blomkål og broccoli.

På bloggen kan du finde et smart råvareindeks, som hjælper dig med at finde opskrifter, som indeholder lige præcis de råvare, som du har tilbage i køleskabet.

Opskrifter i børnehøjde

Lad dig inspirere af masser af nemme, sunde og næringsfyldte måltider på denne Instagram-profil, som styres af blogger Julie Bruun, der udover at kunne kalde sig kostvejleder og kogebogsforfatter også er fysioterapeut og akupunktør.

Hendes opskrifter bærer præg af hendes titel som mor til to, og de er derfor alle meget børnevenlige og tilpasset en hverdag med meget om ørerne.

Mest af det sunde og lidt af det søde

Er du til mest af det sunde og lidt af det søde, så er dette en profil for dig. Kvinden bag profilen, Maria, beriger dig med lækre opskrifter på mad, som alle kan lave.

Du finder alt fra kager og søde sager til madpakkeinspiration, smoothies og nem aftensmad.

Varieret, simpelt og indbydende

Er du til simpel og varieret mad, så er dette profilen for dig. Emma Olsen udvikler selv de lækre opskrifter ud fra hendes interesse for at leve sundt, men hun gør bestemt også plads til de søde og mere syndige sager.

Profilen vælter i smukke billeder af lækre og indbydende retter, som man får lyst til at kaste sig over med det samme.

God mad til en travl hverdag

Amanda og Mathilde er de to unge kvinder bag denne profil, og de giver dig inspiration til, hvordan du får plads til god mad i en travl hverdag.

På deres profil finder du alt fra opskrifter på helt klassiske retter til nyfortolkninger og opskrifter, du aldrig før har set. De lægger stor vægt på, at at deres opskrifter er nemme og lette, så alle kan være med.