© Naver Collection

3 fine og elegante måder, du kan bruge dit vitrineskab på

Fremhæv dine yndlingsdetaljer, og tilfør dit hjem personlighed. Vi giver inspiration til, hvordan du kan bruge dit vitrineskab som en eksklusiv del af din indretning.

Det klassiske vitrineskab har fundet vej til mange danske hjem – og med god grund. Udover at møblet kan bruges til opbevaring, kan det også agere dekorativ udstyllingshylde til fine fund og gøre din indretning mere personlig. Lad dig inspirere her.

1. Lav et stilleben af dine favoritter

Brug dit vitrineskab som et elegant podie til at fremhæve dine smukkeste vaser, kunstværker, favoritfund og andre udvalgte detaljer. Sørg for, at der er god luft mellem tingene, så skabet ikke ser proppet ud, og lad de små skatte komme til sin ret.

Et godt tip er at vælge få store genstande og kombinere dem med mindre ting i forskellige former. Det skaber et afbalanceret udtryk, som øjnene får lyst til at gå på opdagelse i. Et vitrineskab i et klassisk og elegant look passer godt ind, uanset hvilket rum du har lyst til at tilføre ekstra lidt personlighed: Stuen, spisestuen, entreen, soveværelset …

Vitrineskabet AK 2780 fra Naver Collection er designet med LED-spots foroven, så du kan sætte et blødt og behageligt lys på dine favoritfund.

© Naver Collection

2. Giv glas og keramik hovedrollen i køkkenet

Dine farvede vandglas, den flotte tekande i keramik, den lille skål fra loppemarkedet og din personlige samling af håndlavede kaffekopper. Vitrineskabet egner sig perfekt til det hele, så brug det til at udstille de køkkenting, som er for smukke til at blive gemt væk bag køkkenlågerne.

Udsynet til keramik, glas og vaser giver køkkenet et personligt touch, og samtidig skaber vitrineskabets glasruder lethed og en smuk visuel effekt, når lyset spejler sig i dem.

Elm, eg eller ask med hvid, valnød eller sortbejdset overflade. Naver Collection lever og ånder for træ, så det smukke vitrineskab AK 2780 kan fås i lige den træsort og overfladebehandling, der matcher din boligstil bedst.

© Naver Collection

Er din yndlingsvase ekstremt høj eller utrolig lav? Det er intet problem. Vitrineskabet AK 2780 er indrettet med fem flytbare glashylder, så du selv kan tilpasse afstanden.

© Naver Collection