IKEA lancerer multikulturel særkollektion

Se IKEAs nye særkollektion der indbyder til vinterhygge, med et tvist fra to forskellige kulturer.

© IKEA

Vinterhygge er universalt

Vinteren nærmer sig og i den forbindelse lancerer IKEA særkollektionen "VÄRMER", der byder vinterhyggen indenfor.

Det særlige ved kollektionen er, at den er lavet i samarbejde med to designerpar fra hver sin halvkugle - ét fra Sverige og ét fra Keyna.

Farverne, formerne samt materialerne er et miks fra begge kulturer som tilsammen udgør et roligt univers med bløde farvenuancer og naturtro elementer.

De to opfattelser af vinterhygge bidrager til en personlig og ikke mindst multikulturel kollektion. Trods den geografiske afstand ligger deres syn på vinterhygge alligevel ikke langt fra hinanden - nærvær og hygge er begge fællesnævnere.

– Vinterhygge betyder stort set det samme for os alle uanset temperaturen udenfor; at spise, spille spil og bruge tid med dem, vi holder af, siger Sofie Kragh Ingvorsen, PR Leader hos IKEA Danmark.

© IKEA
© IKEA

Multifunktionelle designs

Udover kombinationen af to kulturer, kan man se frem til en kollektion med multifunktionelle designs som byder ind til leg.

Der er blandt andet tale om en lysestage designet som puslespilsbrikker, en lænestol der kan rumme flere personer og en genopladelig lanterne med et rustikt reb der gør den flytbar.

Idéen omkring multifunktionelle designs er med til at leve op til kollektionens mål om at skabe nærvær og hygge.

Særkollektionen er tilgængelig i IKEAs butikker fra 4. oktober og omfatter alt fra lysestager til lænestole.

© IKEA
© IKEA
© IKEA