HAY

Mags 3-seater
© bobedre.dk

Mags 3-seater Mags opbygges af moduler i forskellig længde samt hjørne- og chaiselongmodul, og man kan derfor designe sin helt egen sofa tilpasset ens unikke rum og behov. Fås også med knapper i ryggen.

Pinocchio coral/black
© bobedre.dk

Pinocchio coral/black Pinocchio er en del af HAY RUG COLLECTION, som er håndlavet i Nepal. Hver enkelt kugler er rullet og farvet i hånden og derefter sat på en tråd som perler. Pinocchio er opkaldt efter de velkendte slik-kugler.

Pinocchio multicolour
© bobedre.dk

Pinocchio multicolour Pinocchio er en del af HAY RUG COLLECTION, som er håndlavet i Nepal. Hver enkelt kugler er rullet og farvet i hånden og derefter sat på en tråd som perler. Pinocchio er opkaldt efter de velkendte slik-kugler.

Møbler: Woody Low
© bobedre.dk

Møbler: Woody Low Woody er en moderne fortolkning af den traditionelle stigereol. Den har ingen for- og bagside og kan derfor fungere som både fritstående møbel og op ad en væg. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

T12
© bobedre.dk

T12 T12 står for Table 12. Tallet 12 referer til rundingerne på bordets ben og bordplade, som alle har en radius på 12 mm. Det betyder, at bordet er stramt men ikke kantet, og fordi rundingen er gennemgående, giver det bordet en visuel helhed og et sammenhængende udtryk.

T12
© bobedre.dk

T12 T12 står for Table 12. Tallet 12 referer til rundingerne på bordets ben og bordplade, som alle har en radius på 12 mm. Det betyder, at bordet er stramt men ikke kantet, og fordi rundingen er gennemgående, giver det bordet en visuel helhed og et sammenhængende udtryk.

Mega Dot Bed Cover
© bobedre.dk

Mega Dot Bed Cover Kviltet sengetæppe i 6 forskellige farver.

Dot cushion
© bobedre.dk

Dot cushion Uldpude med kontrastfarvet knap i midten

Display me box
© bobedre.dk

Display me box Brug disse akrylkasse til at udstille dine fineste samlerobjekter og loppefund. Fås både i en åben og en lukket version i fire forskellige størrelser.

Curiosity Box
© bobedre.dk

Curiosity Box Brug disse akrylkasse til at udstille dine fineste samlerobjekter og loppefund. Fås både i en åben og en lukket version med 5, 6 eller 7 rum.

Møbler: Ny teknologi skaber nyt formsprog
© bobedre.dk

Møbler: Ny teknologi skaber nyt formsprog Skamlen Plopp består af to ultratynde stålplader, der er svejset sammen. Under højt tryk blæses luft ind i emnet, hvorved stålmaterialet ekspanderer ud i den ønskede form. I sit formsprog refererer Plopp til plastmøbler, men har samtidig stålets soliditet og slidstyrke.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Fra plasticflaske til Nobody Chair
© bobedre.dk

Fra plasticflaske til Nobody Chair Som de første nogensinde har designduoen Komplot skabt en industrielt produceret stol, der udelukkende består af tekstil. Stolen er fremstillet af formpresset PET-filt - et 100% recirkulerbart materiale, der laves af genbrugte vand- og sodavandsflasker.

DLM - Don't leave me
© bobedre.dk

DLM - Don't leave me Med det lille håndtag foroven, kan man ikke være i tvivl om ideen bag det lille bakkebord DLM - Don't Leave Me - tag mig med! En bakke med ben og håndtag, så man kan tage sin kaffekop med sig, når man bevæger sig rundt i hjemmet eller ud på terrassen.

Loop Stand Table
© bobedre.dk

Loop Stand Table Loop Stand er en forenkling af den industrielle savbuk og udformet som en trebenet buk. Bordbukken blev oprindelig tegnet til butikken Storm i København, hvor designer Leif Jørgensen stod for indretningen.

Loop Stand Hall
© bobedre.dk

Loop Stand Hall Loop Stand-serien er designet af Leif Jørgensen for HAY - en serie, der hele tiden udvides med nye modeller. Serien består af enkle og anvendelige basismøbler til en overkommelig pris med den industrielle savbuk som inspirationskilde.

Loop Stand Wardrobe
© bobedre.dk

Loop Stand Wardrobe Loop Stand-serien er designet af Leif Jørgensen for HAY - en serie, der hele tiden udvides med nye modeller. Serien består af enkle og anvendelige basismøbler til en overkommelig pris med den industrielle savbuk som inspirationskilde.

Loop Bed
© bobedre.dk

Loop Bed Loop Bed er lavet af standardprofiler fra industrien. Med sit stringente og ukomplicerede design er sengen blevet så populær i sin hjemstavn, at den har fået tilnavnet ”københavnersengen”.

Spiderwoman
© bobedre.dk

Spiderwoman Som de fleste af Louise Campbells møbler er Spider Woman referenceløs – det vil sig, at den ikke forholder sig til eksisterende design, men kun til originalitet og æstetik. Spider Woman er stabelbar og kan bruges både indendørs og udendørs.

Hee Dining
© bobedre.dk

Hee Dining Udgangspunktet for Hee-stolene var, at lave en stilren og enkel stol, der kunne passe ind mange steder – moderne, men ikke så tidstypisk, at den ikke var langtidsholdbar. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Hee Lounge
© bobedre.dk

Hee Lounge Udgangspunktet for Hee-stolene var, at lave en stilren og enkel stol, der kunne passe ind mange steder – moderne, men ikke så tidstypisk, at den ikke var langtidsholdbar.

Hee Bar
© bobedre.dk

Hee Bar Udgangspunktet for Hee-stolene var, at lave en stilren og enkel stol, der kunne passe ind mange steder – moderne, men ikke så tidstypisk, at den ikke var langtidsholdbar.

JW01
© bobedre.dk

JW01 JW01 er lavet som en enkel og diskret stol, men bag det stille ydre ligger en perfektionistisk tilgang til design og produktion. Enkelhedens paradoks er nemlig Enkelhedens paradoks er nemlig netop, at jo enklere produktet er, desto højere krav stiller det til perfektion i alle detaljer.

Ray Lounge Chair
© bobedre.dk

Ray Lounge Chair Ray var et af de første møbler, HAY satte i produktion, og det første hvilemøbel Jacob Wagner har tegnet. Inspirationen til stolen kommer fra havet, hvor stolen har sin enkle og elegante form til fælles med sin yndefulde navnebror, rokken.

Sara Dining Table
© bobedre.dk

Sara Dining Table Ved at skabe forbindelse mellem benene og bordets midte opnås en stabilitet, der gør det muligt for fire tynde ben at bære en 245 cm lang bordplade.

Prince Chair
© bobedre.dk

Prince Chair Prince Chair blev oprindeligt designet til en konkurrence, hvor opgaven var at kreere en stol til Kronprins Frederik. Resultatet er et forfriskende alternativ til polstermøbler. Stolen har vundet flere priser og er nu blevet en del af den faste samling på MOMA i New York.

Blow
© bobedre.dk

Blow Lounge-stolen Blow er en fortolkning af den klassiske sækkestol. Begge er udelukkende båret af polstring og betræk, men fordi Blow er støbt i en fastere skum undgår man sækkestolens indlysende ulemper med manglende fasthed og siddekomfort.