Flotte tapeter der vil bringe nyt liv til dit hjem

Et smukt tapet skaber atmosfære til et rum, og kan være med til at give kant og sjæl til de hvide vægge. Det rigtige tapet vil få dit hjem til at fremstå fra en helt ny side.

Støvede nuancer af Arne Jacobsen
© Arne Jacobsen

Den støvede grønne farve giver et mat og fint look, og vil bringe et helt nyt udtryk til dit hjem. Dette design af Arne Jacobsen fås også i flere forskellige og forførende farver. Vær ikke bange for at hænge billeder op eller sætte en lampe i harmonisk samspil med det mønstrede tapet. 699 kr., tapeteksperten.dk.

Guddommeligt guld
© Ellos

Den elegante blanding af grønt og guld er en fantastisk sammensætning, som skaber en hel særlig energi til rummet. Brug det på en enkelt væg i soveværelset og oplev det rolige udtryk, den dybe grønne farve kan tilføre rummet. 399 kr., ellos.dk.

Blomstret idyl af Stig Lindberg
© Stig Lindberg

Skab en varm stemning med et blomstret tapet i bløde, varme farver i design af Stig Lindberg. Pynt med vaser og kander i tapetets farver og lad tapetets smukke farve komme virkelig til udtryk. Tapetet kan også skabe en landlig idyl til køkkenet. Lad fantasien få frit spil og opdag nye sider i de forskellige rum. 699 kr., tapeteksperten.dk.

Less is more
© Ellos

Indret med enkle og få møbler for at lade tapetet udtrykke sig i sig selv. På denne måde lægges fokus på tapetet og dets overvældende æstetik. Tapetets detaljerigdom kan berige din stue med et fint og elegant udtryk og skabe en rolig atmosfære. 399 kr., ellos.dk.

Hjemlig oase
© Ellos

Skab en fin, hjemlig oase ved at lade væggen bag sengegavlen komme til udtryk med et flot, stemningsskabende tapet. Dette populære tapet fra ellos giver soveværelset et afbalanceret look, og giver plads til ro og fordybelse. 999 kr., ellos.dk.

Skandinavisk skønhed
© BoråsTapeter

Et smukt og simpelt vintage-tapet kan bringe en hel speciel 50'er stemning til dit hjem. Brug det i samspil med ældre møbler og lad de smukke gamle møbler komme til sin fulde ret.

Det spændende tapet er fra en af Sveriges ældste tapetvirksomheder, og stammer oprindeligt fra 1950'erne. 298 kr., BoråsTapeter.

Elegant mønsterspil
© Eijffinger

Brug detaljerede og vilde mønstre til at skabe overdådigt blikfang og sæt fokus på en eller flere vægge i dit hjem. Lad dine rum fremstå fra helt nye uopdagede sider og få lige det udtryk du ønsker. Lad dig forføre at tapetets imponerende mønsterspil og massevis af muligheder. 1079 kr., Eijffinger.