Hvordan får jeg presset en garderobe ind i entreen?

Anne-Mette ønsker en rigtig garderobe i stedet for et skab i entreen. BO BEDREs indretningsarkitekt har to forslag.

Kære Lone,

I entréen har jeg en drøm om at bygge et garderoberum til opbevaring af stort og småt, da lejlighedens kælderrum ligger langt væk, og opbevaringsplads i lejligheden savnes.
Rummet er tiltænkt opbevaring af fx. kabinekufferten, strygebrædtet og de ekstra jakker, så det stadig er lige ved hånden, når vi skal bruge det. Og derfor har jeg leget med tanken om et garderoberum i hjørnet af entréen. Jeg vil meget gerne hænge et stort spejl mellem dørene til bad og køkken, og jeg har en idé om, at hænge en knagerække op på væggen til det nye garderoberum. Modsat er væggen en tynd gipsvæg, som jeg helst ikke vil belaste

Mit spørgsmål til garderoberummet er, hvordan indretter jeg det bedst? Hvor skal døren placeres? Jeg har tegnet mit forslag, men er det smart? Jeg har vedhæftet et billede af vores skab, (120x60), som jeg regner med at tage lågerne af og bibeholde i rummet i samme placering som nu. Jeg har overvejet hylder på den modsatte væg og evt. en bøjlestang. Jeg har også overvejet en bordplade på den lange væg. Jeg vil så gerne gøre det praktisk.

Kære Anne-Mette,

Jeg har tegnet en skitse med og uden skabsrummet, så det er nemmere at se, hvor meget ekstra opbevaringsplads du kan få.
Fælles er muligheden for at placere et halvdybt skab på væggen imellem soveværelse og køkken, samt et skuffemøbel med spejl og bordlampe imellem køkken og badeværelse, - to opbevaringsmuligheder, som du ikke selv har overvejet.
Min bekymring med skabsrummet går selvfølgelig på om ikke entreen bliver kold, når I skal afmontere radiatoren, der kommer til at sidde i vejen?
I hvert fald, så ville jeg indrette skabsrummet med et åbent skab med bøjlestang og nye hylder til loft på de to andre sider. Døren skal gå udad, så man kan stå i åbningen og nå alt inde i rummet.

Bedste hilsener, Lone

De to løsninger - med og uden et indbygget garderobeskab.