indretning entre bryggers
© HTH

Flot entré eller praktisk bryggers... Har vi plads til begge?

Førstegangskøberne søger råd hos BO BEDREs indretningsekspert til indretningen af deres entré.

Er den pæne entré yt, eller?

Hej Lone

Min mand og jeg er i processen, hvor vi er ved at købe vores første hus sammen. Vi har planer om at ændre lidt på nogle af rummene, men vi har en smule svært ved at se, om der kunne være en rigtig lækker, men stadig funktionel måde, at indrette badeværelse og bryggers.. Køkkenet skal også have en tur, men det er vi lidt mere sikre i. Derfor tænkte vi, om du havde nogle ideer.

Vores overordnede tanker var at inddrage entreen og gæstetoilettet som kombineret bryggers/entre, med plads til vaskesøjle samt en håndvask og bord/skabsplads. Men hvordan man lige skal gøre det, det er vi lidt i tvivl om.

I det nuværende bryggers og badeværelse tænker vi at slå muren ned, og lave yderdøren om til et aflangt matteret vindue i stedet. Derudover er rummet så stort, at der godt kunne skabes plads til et gæstetoilet. Her er det helt store spørgsmål så, hvor det ville være pænest at placere forskellige elementer, badekar, toilet, bruser og vask/bord. Vi håber du har nogle ideer, så vi kunne spore os mere ind på en løsning :)

Venlige hilsner Førstegangskøberne

Før
© Lone Barslund

Kære Maria.

Jeg er nok så praktisk anlagt at jeg, hvis jeg var så heldig at have et bryggers, ville nyde at have et sted til vasketøjssortering, støvler der afventer pudsning og masser af praktiske anordninger, som jeg vel at mærke ikke ville se som det første jeg kom hjem,- og heller ikke havde lyst til at vise andre. Entreen er stadig vores ”ansigt udadtil”, og der kommer vores private rod ikke andre ved, hverken svigermødre eller gæster.

Jeg har tegnet op og ned på jeres husplan for at se, om jeres ønsker kan lade sig gøre, og er kommet frem til en løsning, hvor vindfang og entré lægges sammen til et stort og dejligt ankomstrum, med masser af (praktisk) plads i skabe og åben garderobestang og måske en bænk eller et aflægningsbord, men ikke vask og vaskesøjle.

Til gengæld kan I få et dejligt stort badeværelse med plads til det hele: vaskesøjle, badekar, stor bruseniche og også det ekstra gæstetoilet. Ved at flytte badekarret får I endda fri adgang til vinduet, hvilket både er praktisk til udluftning, men det gør også rummet større. Bemærk at den ekst. badeværelsesdør nu fører til gæstetoilettet, mens dør til det store badeværelse er bryggersdøren, der er rykket for at give plads til højskab med maskiner bagved.

Bemærk at jeg har ladet halvdelen af det ekst. bryggers blive i forbindelse med køkkenet, så I enten kan indrette det som fadebur/ vinrum, eller I kan have jeres fyr og installationer blive her. Døren ændres til et vindue.

Ved at rette den nye entré ud, får i en ren vinkel at indrette køkken på, så I får god bordplads og plads til højskabe, samtidig med at I kan åbne ind til stuens spiseplads.

Når denne væg flyttes, medfører det vinduesændring i facaden.

Endelig vil jeg foreslå jer at kikke på den store glasfacade mod haven, hvor døren sidder helt umuligt i det højre hjørne,- det ville gøre indretningen så meget bedre, hvis den kunne rykkes til midten af facaden.

Efter
© Lone Barslund
indretning entre bryggers indretningsekspert
© Lone Barslund