Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

5 fine entréer på få kvadratmeter

En lille entré kan være svær at indrette, fordi den helst skal være både pæn og praktisk. Vi har fundet fem små, fine entréer, du kan lade dig inspirere af.

entre indretning

Løft skoene til nye højder

Vil du skabe luft i din lille entré, er det en idé at fjerne det, du normalt ville have stående på gulvet. Det kan eksempelvis være sko, som du kan få lidt op i højden. Vælger du metal som materiale med et net-design som her, får du skabt endnu mere luft i rummet.

Opbevar dine ting op ad væggen

Tænk på væggen som en mulig løsning til opbevaring. Sørg også for at få ordentlig belysning i den lille entré, så du ikke gør rummet mindre end højst nødvendigt. For at gøre entréen mere hyggelig, kan du bruge et lyst gulvtæppe som her.

Tænk i niveauer

Udnyt din lille entré optimalt ved at tænke i niveauer og ikke kun gulvplads, som man kan have en tendens til at gøre. Det kan blive både pænt og praktisk, hvis du holder stilen enkel og ikke har alt for mange ting stående fremme. Du kan for eksempel få lavet – eller selv bygge – opbevaringskasser som vist her. Så kan du både bruge pladsen nede i kasserne og oven på dem.

Udnyt hjørnerne

Har du en skæv og kantet entré, er det en idé at lave hylder og knager, der passer ind, så rummet bliver brugt optimalt. Og så er planter altid en god idé... Se, hvor fint det kan blive!

En stang-smart idé

Få plads til både tasker, sko og overtøj med en løsning som denne. Her er der både hylder øverst og nederst på væggen, opsat en knagerække og tilføjet en garderobestang under den ene hylde. God måde at få plads til mange ting.