7 tips til at få mere ud af din entré

Det kan være svært at gennemskue, hvordan man indretter entréen, så den lever op til sit fulde potentiale. Entréen kan nemlig have sine udfordringer i form af størrelse og funktionalitet.

Entréen er nok det mest oversete rum i hjemmet, hvilket er en skam, da det virkelig er et rum med muligheder. Det er nemlig det første rum, du møder, når du træder ind i hjemmet. Derfor bør det være velindrettet og nærmest fungere som en stilmæssig rød tråd for hjemmet. Så hvordan løser man lige det?

Brug spejle

Spejle er rigtig gode at bruge i mindre rum, da det får rummet til at synes større. Samtidig bliver lys reflekteret i spejlet, så den ellers mørke entre bliver let og luftig. Desuden er det klart et musthave til at tjekke håret på vej ud af døren.

Grønt touch

Et touch af grønt kan gøre meget for indretningen, og det er absolut en detalje, der hører hjemme i entréen. Her er det oplagt at vælge en større plante, der kan give liv til rummet.

Udnyt højden i rummet

Når en entré er lille og smal, er det en god løsning at bruge smalle og høje møbler. På den måde udnytter du højden i rummet og undgår, at entréen virker overfyldt.

Funktionel dekoration

Opbevaring behøver ikke kun at være funktionelt, det er utrolig smart at investere i elementer med flere funktioner. Fokusér på, at hvert element i entréen både skal have en æstetisk og funktionel funktion.

Snyd rummet større

Der er forskellige effekter, man kan bruge for at få rummet til at virke større. Én af dem er at male en væg i en anden farve. Kontrasten gør, at rummet visuelt synes længere. Vertikale striber får derimod rummet til at synes højere, hvilket er perfekt, hvis der er lavt til loftet.

Keep it simple

Jo mindre, jo bedre. Det er virkelig nøglen til en succesfuld entré. Hvis entréen er mindre, så forsøg at skabe så meget gulvplads som muligt. Overvej istedet at hænge en knagerække eller et par hylder, der både er pæne og praktiske.

Farverigt print og kunst

Hæng dit favorit maleri i entréen. Det giver et strejf af farve og samtidig samler det rummet. Lad resten af entréen være i neutrale farver og vælg et maleri med knald på farverne.