Eksperten guider dig: Her er de største trends i 2021

Et nyt år venter, og hvilken bedre anledning til at opgradere boligen? Lad dig inspirere af ekspertens 3 bud på de største boligtrends i 2021.

Eksperten

Didde Thostrup Jensen er Senior Buying Manager hos Boozt.com, som inden længe åbner deres helt nye home-sektion. Hun har derfor fingeren på pulsen, hvad angår trends inden for boligindretning, og her får du hendes bud på næste års helt store boligtrends.

Farverig stue
© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Det farverige og personlige hjem

Vi bliver mere og mere farverige i vores indretning, og i 2021 fortsætter vi med at udfordre den klassiske, nordiske stil. De farverige tendenser er kommet for at blive, og vi ser det inden for alt lige fra puder og møbler til glas og stel.

I 2021 vil vi for eksempel se, at mange skifter det klassiske, hvide stel ud med et skønt miks af stel fra forskellige brands og i et væld af stilarter og farver. Netop dette miks bidrager med både personlighed og liv til din indretning og giver dig mulighed for at skabe dit helt eget udtryk.

Autentiske, mundblæste glas, hånddrejet keramik og igen masser af farver vil være gennemgående i 2021!

Derudover vil vi tage den hyggelige DIY-tendens med os ind i det nye år og på den måde berige indretningen med masser af personlighed.

Tag for eksempel en af de helt store trends, som vi oplever lige nu: de farvede, snoede stearinlys - de er et godt eksempel på, hvordan folk prøver at sætte et personligt præg på deres hjem med noget så simpelt som hjemmesnoede, farverige stearinlys, og det vil vi se meget mere af i 2021.

Hørgardiner
© Birgitta Wolfgang/Sisters Agency

Det bæredygtige hjem

Det har været et stort fokus i alle sammenhænge de seneste år, og heller ikke i hjemmet kan vi komme udenom det: bæredygtighed.

Bæredygtighed og fokus på “zero waste” vil kun blive større i 2021. Vi kommer til at skifte al engangsplast ud med genanvendeligt plast, og generelt bliver vi fortsat mere opmærksomme på, hvor vi kan optimere vores måde at forbruge på og blive mere bæredygtige.

Derfor vil vi også se flere brands skabe alternative produkter og tænke bæredygtighed ind i deres produktion og design.

2021 byder på renere materialer, og hvor vi tidligere har haft miksede kvaliteter i hjemmet, vinder naturlige materialer såsom hør frem. Både duge, stofservietter, gardiner og sengelinned i hør vil pynte med dets krøllede, naturlige look og understrege den stilrene, nordiske indretning.

Køkkenalrum med planter
© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Udendørslivet rykker indenfor

Den anderledes hverdag, som har budt sig for os alle i løbet af 2020, har fået os til i højere grad at værdsætte udendørslivet, og det fortsætter ind i det nye år.

Vi vil fortsat bruge energi, tid og penge på at indrette vores altaner, haver og øvrige udendørsarealer, og vi bringer endda tendensen med indenfor.

Plantetrenden rykker ind i indretningen, hvor grønne planter vil bidrage med liv og personlighed.

Både i entreen, på badeværelset, i stuen og i hjemmets øvrige rum vil de livlige planter pynte, og vi vil se en voksende trend inden for krukker i alle afskygninger, som igen er med til at understrege stilen i dit hjem.