© istockphoto

Den hemmelige luksuslejlighed i Eiffeltårnet

Vidste du, at der inde i det ikoniske tårn gemmer sig en stor luksuslejlighed, som en række heldige konkurrencevindere får lov til at bo i under EM i fodbold?

Da Gustav Eiffel byggede det ikoniske Eiffeltårn tilbage i 1889, byggede han også en lille hyggelig lejlighed til sig selv på toppen. Den lejlighed er i dag et lille museum, som man kan se, hvis man vælger at tage turen hele vejen til toppen. Hvad mange ikke ved, det er, at der faktisk ligger en lejlighed mere i Eiffeltårnet, som er i en noget anden størrelseskaliber.

Lejligheden er bygget og sat i stand af udlejningsfirmaet HomeAway i forbindelse med 2016 EUFA European Championship, som i disse dage er i fuld gang.

Mødelokalet fik et makeover

Det er den franske designer Benoit Leleu, som har været med til at indrettet lejligheden, der er placeret 60 meter oppe i luften og inspireret af Paris' ikoniske Haussmann-stil. Boligen er et tidligere konferencerum, som man har lavet om til en to værelses lejlighed med stue og stor terrasse.

HomeAway har udvalgt de heldige familier, som har fået lov til at bo der gennem en lodtrækningskonkurrence, man har kunne tilmelde sig via firmaets hjemmeside. Vinderne bliver de første, som kommer til at overnatte i lejligheden.

Lejligheden vil under den store fodboldturnering desuden også fungere som vært for en række forskellige arrangementer inklusiv live udsendelser af de mange kampe.

Det er desværre ikke længere muligt at være med i lodtrækningen om at få lov til at overnatte i den utrolige lejlighed, men vi krydser fingre for, at chancen byder sig igen.