Canadisk ø har både et job og en grund til dig, hvis du ønsker at flytte dertil

Mangler du en kæmpe grund at udfolde dig på og et godt job oveni, så er du velkommen på Cape Breton ud til Atlanterhavet og på grænsen til USA.

Cape Breton søger indbyggere
© iStock

Cape Breton har behov for nye indbyggere. Den naturskønne ø ud til Atlanterhavet har nemlig det samme problem med affolkning, som kendes fra udkantsdanmark. Derfor er grundene og husene på øen billige. Tilsyneladende har øen også rigeligt med arbejde at tilbyde.

Nyt blod
© iStock

Cape Breton ligger i Nova Scotia, som grænser op til den nordøstligste amerikanske stat, Maine. Øen er lige så stor som den største af Hawaiis øer. Med så meget plads og kun 97.000 tusinde sjæle til at befolke øen, har øen ved Atlanterhavet brug for nyt blod.

Det har den lokale radiovært Rob Calabrese gjort et stort stunt ud. Under præsidentvalget lancerede han hjemmesiden Cape Breton if Trump wins. Her er der både links til ledige stillinger på øen og omtale af de øens meget overkommelige huspriser.

På flugt fra Trump
© iStock

Rob Calebrese spiller naturligvis på mange amerikaneres modvilje mod Trumps rabiate modstand mod indvandring, og på de samme amerikanernes trussel om at flytte til Canada, hvis Trump blev valgt. Her er der så et stående tilbud.

På hjemmesiden er der også links til øens jobdatabase, hvor der pt. både er ledige stillinger som kæledyrs-stilist og som administrerende direktør for lufthavnen ved øens hovedsted, der sandelig hedder Sydney.

Tjek flyttetilbudet selv på Cape Breton if Trump Wins