Barnets bog - her er de fineste bøger til barnets første år

De første år er noget helt særligt og vi har derfor fundet de mest vidunderlige bøger, du kan fylde med minder, oplevelser og milepæle fra barnets allerførste øjeblikke.

Barnetsførstebog babybog
© Write to me
dagbog babybog førstebog
© Write to me

Write to me

Forevig dit barns første år, men denne fine scrapbog fra Write to me. Bogen er designet i et elegant og tidsløst design, og kan fyldes med minder fra den lille kommer til verden og fem år frem. Bogen er designet og illustreret i samarbejde med Mrs Mighetto.

Baby Journal, $69.95., Write to me

Prik & Streg Barnet Bog
© Prik & Streg
Prik & Streg Barnet Bog
© Prik & Streg

Prik & Streg

Går du all-in på lækre sager til baby, så er Prik & Stregs store serie af Barnets Bog bøgeret og tilbehør et godt bud. Du vælger selv forside på det luksuriøse ringbind, og indholdet er designet til travle forældre, der normalt ikke altid når at udfylde en barnets bog. Bøgerne fokuserer derfor på gode barndomsminder frem for kun 'de første' af slagsen og inspirerer fremfor at diktere hvornår den udfyldes.

Bøgerne er smukt illustreret hele vejen igennem deres 90 sider, og har desuden den fordel, at de kan bruges fra graviditeten og op til 7 års alderen. Og har man lyst til at gøre sin Barnets Bog endnu mere personlig byder Prik & Streg på et kæmpe udvalg af tillægspakker, der nemt sættes i ringbindet.

Alle Prik & Stregs bøger kan bruges af både Mor+Far, Mor+Mor, Far+Far samt enlige forældre.

Se det store udvalg hos Prik & Streg.

Barnetbog babybog dagbog
© Specialday
barnetsbog babybog børn
© Specialday

Specialday

Nedskriv alle dine fantastiske minder fra barnets første år, i denne smukke scrapbog fra My specialday. Bogen indeholder alt fra babys første tid, personlighed, traditioner i familien mm. En mindeværdig skattekiste af ord og billeder, der vil blive værdsat mange år frem.

Mine første år, 249.00 kr., Specialday

Babybog barnetsbog
© Alfabetdyr
babybog børn barnetsbog
© Alfabetdyr

Alfabetdyr

Gem skønne minder og øjeblikke fra dit barns første år i denne fine scrapbog fra Alfabetdyr. Bogen er designet i et luksuriøst ringbind med massere af plads til både billeder og fortællinger.

Barnets bog, 399,00 kr., Alfabetdyr

Barnetsbog babykasse baby
© Ferm Living
Babybog minder babykasse
© Ferm Living

Ferm Living

Forevige barnets første tid med denne unikke babykasse fra Ferm Living. Kassen indeholder de fineste små kasser, konvolutter, bomuldsposer og notecards som du kan bruge til forevige barnets første oplevelser, begivenheder og milepæle. Et perfekt alternativ til den almindelige scrapbog.

Kids Memory Box, 599,00 kr., Ferm Living

barnetsbog baby bog
© Withwhite
Babybog børnebog dagbog
© Withwhite

Withwhite

Gem vidunderlige minder, imens du stadig kan huske dem, med barnets bog fra Withwhite. Bogen er designet i afdæmpet grå toner, og håndtegnet illustrationer som giver plads til barnets billeder, tegninger og historier, træder frem.

Barnets bog, 399,00 kr., Withwhite