Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Barnets bog - de 5 fineste bøger til barnets første år

De første år er noget helt særligt og vi har derfor fundet 5 vidunderlige bøger, du kan fylde med minder, oplevelser og milepæle fra barnets allerførste øjeblikke.

© Write to me

© Write to me

Write to me

Forevig dit barns første år, men denne fine scrapbog fra Write to me. Bogen er designet i et elegant og tidsløst design, og kan fyldes med minder fra den lille kommer til verden og fem år frem. Bogen er designet og illustreret i samarbejde med Mrs Mighetto.

Baby Journal, $69.95., Write to me

© Specialday

© Specialday

Specialday

Nedskriv alle dine fantastiske minder fra barnets første år, i denne smukke scrapbog fra My specialday. Bogen indeholder alt fra babys første tid, personlighed, traditioner i familien mm. En mindeværdig skattekiste af ord og billeder, der vil blive værdsat mange år frem.

Mine første år, 249.00 kr., Specialday

© Alfabetdyr

© Alfabetdyr

Alfabetdyr

Gem skønne minder og øjeblikke fra dit barns første år i denne fine scrapbog fra Alfabetdyr. Bogen er designet i et luksuriøst ringbind med massere af plads til både billeder og fortællinger.

Barnets bog, 399,00 kr., Alfabetdyr

© Ferm Living

© Ferm Living

Ferm Living

Forevige barnets første tid med denne unikke babykasse fra Ferm Living. Kassen indeholder de fineste små kasser, konvolutter, bomuldsposer og notecards som du kan bruge til forevige barnets første oplevelser, begivenheder og milepæle. Et perfekt alternativ til den almindelige scrapbog.

Kids Memory Box, 599,00 kr., Ferm Living

© Withwhite

© Withwhite

Withwhite

Gem vidunderlige minder, imens du stadig kan huske dem, med barnets bog fra Withwhite. Bogen er designet i afdæmpet grå toner, og håndtegnet illustrationer som giver plads til barnets billeder, tegninger og historier, træder frem.

Barnets bog, 399,00 kr., Withwhite

Relaterede Artikler