7 køjesenge, som giver mere plads på børneværelset

Udnyt hver en kvadratmeter og giv mere plads til sjov og leg.

Byg selv køjeseng

Byg din egen køjeseng med plads til to og integrer den nøjagtig i det miljø, som du ønsker. Udnyt pladsen nedenunder og få ekstra plads til opbevaring.

Udnyttelse af loftshøjde

Udnyt lofthøjden, og byg en køjeseng med ekstra rum og plads til leg. Placer dem gerne forskudt af hinanden, så bredden af rummet kan udnyttes til fulde.

Med plads til opbevaring

Byg en køjeseng, som rummer massere af plads til opbevaring af børnenes legetøj. Det giver en god udnyttelse af rummet og ikke mindst de få kvadratmeter.

Med plads til hule

Byg en køjeseng med en hyggelig hule, som giver børnene massere af plads til sjov og leg. Lad kun fantasien sætte grænser.

Med plads til flere

Udnyt dybden i rummet, og byg en køjeseng, som kan rumme flere sovepladser på langs. Det giver en hyggelig stemning og samtidig mere plads til opbevaring og en hyggelig hule.

Med plads til skrivebord

Skab en høj køjeseng, som giver massere af plads til udnyttelse af rummet nedenunder. Udnyt f.eks. rummet som her og skab en god arbejdsplads med plads til kreativitet og udfoldelse.

Med plads til to

Skab en køjeseng, som giver mulighed for at indrette et børneværelse med plads til flere børn i forskellige aldre. Det giver en god udnyttelse af kvadratmeteren og en god inddeling af værelset.