Vi har fundet det lækreste interiør til dit badeværelse

Her får du nyheder, der kredser om badeværelsets bløde vanddråber.

Copenhagen Bath badeværelse
© Copenhagen Bath

Badekar-serien Muschel er inspireret af muslingeskallens organiske former. Serien er designet af Mikal Harrsen og er af materialet Acovi komposit, der giver en mat og varm overflade. Badekarret på billedet måler l 175 x b 87 x h 55 cm, men kan tilpasses i individuelle størrelser. 26.999 kr., Copenhagen Bath.

Axor termostatarmatur
© Axor

Axor lancerer nyt termostatarmatur med navnet Axor Thermostatic Mixer 800. Den skal kombineres med to brusere og er bl.a. udstyret med en praktisk hylde af sikkerhedsglas. Lanceres til oktober, ca. 14.000 kr., Axor.

Grohe & Dornbracht badeværelsesarmaturer i metalliske farver
© Grohe & Dornbracht

Tendens: masser af metaller. En af tidens trends er at give badeværelset et gyldent touch med armatur i en spændende metaloverflade. Fx kan Grohes Essence-serie nu fås i 10 forskellige finishes til priser fra 2400-4400 kr. alt efter model og størrelse. Dornbrachts signaturarmatur, Tara, fås også i bl.a. krom, platin, champagne, sort, hvid og guld. Nu kommer Tara Cyprum i rosaguld i anledningen af armaturets 25-års fødselsdag, fra 4861 kr.

Hansgrohe bruser
© Hansgrohe

Unica comfort er en ny serie af brusestænger fra Hansgrohe, hvor selve stangen også fungerer som et støttende greb i badet. Fås også i separate modeller og med aftagelig hylde. 4416 kr. inkl. bruser, Hansgrohe.

Unidrain bruseafløb i sort metal
© Unidrain

Unidrains highline-serie har fået nye farver under navnet HighLine Colour. Nu fås linjeafløbene i overflader af messing, kobber, mat sort samt i poleret rustfrit stål, fra 6178 kr. i messing og i mat sort fra 7080 kr., Unidrain.

Geberit douschetoilet
© Geberit

Aquaclean tuma er Geberits nyeste douchetoilet designet af Christoph Behling. Toilettet rengør med kropstempereret vand og har forskellige features som varmluft-tørrefunktion, lugtudsugning og sædevarme, og kan betjenes med app eller fjernbetjening. Fås med designcover i hvid plast, børstet stål, sort eller hvidt glas. Fra 16.995 kr., Geberit.

Duravit badekar og bruser
© Duravit

MED Shower + bath har designtrioen EOOS lavet et multifunktionelt badeprodukt for Duravit. Bruseren kan forvandles til et badekar ved at lukke åbningen med en aflåselig glasdør af sikkerhedsglas, der lukker åbningen. Modellen på billedet fås fra 56.000 kr., Duravit.