Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Vi er helt vilde med marmor på badeværelset

Find inspiration til det helt store marmor-badeværelse, men også til de små detaljer, der skaber den fine stemning.

The Greenwich Hotel bathroom marble

© The Greenwich Hotel

Diskrete farvedetaljer

Et stilrent badeværelse med diskrete detaljer i marmor, som bliver godt komplimenteret med enkelte feminine elementer i rosa. Brug gerne farver sammen med marmor på badeværelset for at gøre rummet mere personligt.

Detaljer i guld

Hvid marmor står flot sammen med badeværelsesarmatur i guld, og det giver badeværelset et eksklusivt udtryk.

Gråt og gennemført

Det grå marmor er det bærende element på dette badeværelse - både på væggene og gulvet. Det fremstår meget minimalistisk med hvide og sorte detaljer, mens det store runde spejl skaber dybde i rummet.

Grøn marmor

Den grønne marmor tilføjer liv og varme til badeværelset og står i god kontrast til guldarmaturet, det hvide badeværelsesmøbel og det hvide badeforhæng.

Rumdeler i glas

Rumdeleren skaber plads og åbner rummet op, og gør at den fine marmor i brusekabinen ikke gemmes væk. Badeværelset fremstår gennemført ved både at bruge marmor i brusekabinen og ved håndvasken.

Miks af marmor

Man kan sagtens mikse forskellige slags marmor, som her med den sorte væg i brusekabinen og den hvide marmor på bordet.

Minimalistisk badeværelse

Det minimalistiske badeværelse får tilført en masse dynamik ved denne marmorvæg, det store hvide badekar og det mørke flisegulv.

Relaterede Artikler