Tromborgs hjemmespa

Det er fint og feminint med badekar på løvefødder, høje paneler og vask på søjler. Og så er det faktisk slet ikke Marianne Tromborgs stil, men ægtemanden Tim Schybergs.

© Andreas Mikkel Hansen

Velduft, velvære, velbehag …

Det lyse badeværelse udstråler det hele, her på førstesalen af Marianne Tromborgs klassiske, gule villa, hvor hun bor med sin mand og to børn. Og det ville på sin vis også være mærkeligt andet, når Tromborg-navnet nu er nærmest synonymt med renhed og æstetik.

Og både hun og ægtemanden, Tim Schyberg, lever og ånder for deres fælles firma, hvor de udvikler plejeprodukterne – udsprunget af Mariannes baggrund som makeupartist og Tims viden som biokemiker. De eksperimenterer med og på sig selv, når de skaber nye cremer, senest dufte, og blander sågar deres eget rengørings- og opvaskemiddel i Tromborgs laboratorium.

© Andreas Mikkel Hansen

Marianne Tromborg

© Andreas Mikkel Hansen

Lyst og luftigt indrettet under skråvæggene i gulstensvillaen fra 1950’erne. Her var oprindeligt et lille, originalt bad, da familien overtog huset for fire år siden. Ved at udnytte hele skunken, fik de flere m² til det nye badeværelse, hvor elegante porcelænsmøbler indtager gulvet. Høje paneler, også i porcelæn, og en klassisk hexagon-mosaik på gulvet giver fin, fransk stemning. Alt i badet er fra Aquadomo.

© Andreas Mikkel Hansen

Parrets soveværelse støder op til badet.Læselampe fra Bestlite og stakkevis af bøger her på Mariannes side af Hästens-sengen.

© Andreas Mikkel Hansen

Jo mindre du skal, jo mere får du gjort. Sådan lyder Marianne Tromborgs enkle råd til velvære og pleje derhjemme. Her ved badekarret står familiens favoritter af Tromborgprodukter. Armatur fra Volevatch.

© Andreas Mikkel Hansen

Et kig fra badet ind i soveværelset. Alt i badet er fra Aquadomo, der er specialister i den klassiske, franske stil, som Marianne Tromborgs ægtemand, Tim Schyberg, er så vild med. Den hvide, keramiske gulvmosaik, Beacon, var dog Mariannes valg, inspireret af belægningen i den parisiske undergrundsbane. Æsker til makeup og pensler fra Daisy, håndklæder fra My Hideaway.