Stilrent bad

Coloric-armaturet, Art deco, Philippe Starcks klassiske vaskeskab ...

Coloric-armaturet
© bobedre.dk

Coloric-armaturet er fremstillet i farvet aluminium, som er et 100 % genanvendeligt materiale. Fås i farverne rød, blå, sort, sølv og champagne, og i stedet for at være legeret med krom er armaturerne helstøbte, så overfladen er hårdere og ikke så let tager imod ridser. Serien fås med armaturer til både håndvask og badekar samt til brus. Som vist 1911 kr., Gustavsberg.

Art deco
© bobedre.dk

Art deco til badeværelset med det anderledes vaskemøbel Novecento, der er sat på elegant, forkromet stel. Pris pr. vask i bredden 70 cm og art deco-stel i alt 17.600 kr., Lemerand.

Philippe Starcks klassiske
© bobedre.dk

Philippe Starcks klassiske vaskeskab, “Tønden”, fra serien Starck 1 er nu blevet relanceret i hvid og sort højglans, 30.774 kr., Duravit.

Lad fliserne
© bobedre.dk

Lad fliserne spille hovedrollen – her med brokadeblomster og striber i mosaiksten på både vægge og gulv. Væg, Brocades 04A Comp/41, 60 x 60 cm, 1578 kr. pr. net, gulv, Chroma Giglio, 30 x 30 cm, 1728 kr. pr. m², Mosaikhjørnet.

Kontrasterne er i fokus
© bobedre.dk

Kontrasterne er i fokus i det flotte nye underskab i melamin med struktur af børstet gran, som har fået greb og bordplade i sort kompaktlaminat. Pris for skab, b 200 cm, greb, bordplade og vask, 46 x 46 cm, 11.238 kr., Kvik.

Hold styr
© bobedre.dk

Hold styr på skufferne i den nye serie møbler med front i rustik drivtømmer, Zaro, med massiv egetræsbakke til ruminddeling og energibesparende LED-lys i de to skuffer. B 120 x h 48 x d 45 cm, 12.120 kr., Dansani.

Den enkle
© bobedre.dk

Den enkle vægmonterede porcelænshåndvask Muse har plads til håndklædet på den smarte bøjlestang under. B 100 cm, 8200 kr. inkl. bøjlestang i krom, Catalano Danmark.

Valnøddetræets fine åretegninger
© bobedre.dk

Valnøddetræets fine åretegninger i Invitas nye serie Athena står flot til bordpladen og håndvasken i hvid corian. Bademøbel med to skuffer inkl. corianplade, 23.600 kr. Pris på corianbadekar ved forespørgsel, Invita.

En lun hylde
© bobedre.dk

En lun hylde til håndklæder med håndklædetørreren Cubus i krom. B 50 x h 50 x d 25 cm, 6985 kr., Strømberg.

Arkitekt Knud Holscher
© bobedre.dk

Arkitekt Knud Holscher står bag Sense Art-serien i sortlaseret eg med integrerede alugreb. Her overskab, h 32 x b 60 cm, 3600 kr., Ifö.

Inipi
© bobedre.dk

Inipi er navnet på et indiansk saunaritual – og også den avancerede, fritstående sauna fra Duravit. Inipi har et væld af funktioner for den perfekte saunaoplevelse og fås med ramme i flere forskellige træsorter, samt højglans. Fås også med integreret bruseniche. Pris ved henvendelse, se duravit.dk.

Den romantiske badeserie
© bobedre.dk

Den romantiske badeserie La Belle er inspireret af eventyr og slotte, og fås i hvid og varm hindbær. Alle de keramiske elementer har Ceramicplus-overflade, som er nem at vedligeholde. Fritstå- ende badekar, 1800 x 800 cm, 32.420 kr., Villeroy & Boch.

De gennemfarvede
© bobedre.dk

De gennemfarvede porcellanato-fliser ligner til forveksling travertin, men er fuldstændig vedligeholdelsesfri. Fås med både mat og poleret overflade i tre beige nuancer. Størrelser fra 30 x 30 cm til 45 x 90 cm, fra 475 kr. pr. m², Census Bolighus.

Stjernedesigneren Patricia Urquiola
© bobedre.dk

Stjernedesigneren Patricia Urquiola har skabt vægfliserne inspireret af smukt dekorerede kniplinger. Giver fin stoflighed på badeværelsesvæggen, fra 600 kr. pr. m², Flisegalleriet.

Colourboards
© bobedre.dk

Colourboards er navnet på Keucos stringente vaskemøbler i glas, som kan farvesættes i et væld af forskellige nuancer – glasset bliver nemlig lakeret i den ønskede farve på indersiden. Her i hvid lakering inkl. to vaske og sidekonsol i stål med eludtag, som vist 24.850 kr., Wislo.

En grøn detalje
© bobedre.dk

En grøn detalje ved grebene har lagt navn til den nye serie Hafa Lime. Skab i hvid højglans og håndvask i støbemarmor med god afsætningsplads inkl. armatur og spejl med LED-ovenlys, 18.790 kr., Hafa.

Supernova
© bobedre.dk

Supernova hedder det enkle og meget formstærke armatur, skabt af de tyske specialister fra Dornbracht. Fås til både væg- og vaskmontering, til kar og brus samt med flere forskellige grebstyper. Som vist trehuls-vægbatteri i krom med to greb, 8180 kr. inkl. indmuringsdel, Dornbracht.

Det berøringsfri armatur
© bobedre.dk

Det berøringsfri armatur Cubista har et vandforbrug, som er helt op til 50% lavere end hos normale armaturer, og er dermed bedre for både hygiejne, miljø og økonomi, 3750 kr., Oras.

Arne Jacobsen designede
© bobedre.dk

Arne Jacobsen designede Vola HV1 i 1968, og armaturet har været populært lige siden. Nu er det også blevet grønt i mere end en forstand. Med en vandsparer i tuden kan Vola HV1 reducere vandmængden fra 5 l til 3,5 l i minuttet, 3700 kr. inkl. vandsparer, Vola.

Brusehovedet Rainshower
© bobedre.dk

Brusehovedet Rainshower kan ved et skub på den farvede knap på grebet, Eco-button, reducere vandforbruget med op til 40 %, uden det sjove går af bruseoplevelsen. Fås også i krom, 640 kr., Grohe.

Enkelt håndvaskarmatur
© bobedre.dk

Enkelt håndvaskarmatur Ecosafe, med økoperlator, som nedsætter energiforbruget. Har skoldningssikring og temperaturgaranti, 1039 kr., FM Mattson.