Nobis Hotel badeværelse med badekar og gulv og vægge i marmor
© Nobis Hotel

Sådan skaber du hotelstemning på dit badeværelse

Lad dig inspirere af hele verdens eksklusive designhoteller. Få tips her til at skabe luksuriøs hotel-stemning på dit badeværelse.

hotel Grand Portals Nous's badeværelse
© Grand Portals Nous

Grand Portals Nous

Den hollandske designer Marcel Wanders har designet hotellet Grand Portals Nous beliggende på Mallorca. Hotellets badeværelse har formået at flytte funktionerne sammen og åbne op mellem to rum, som skaber en spa-følelse. Vær ikke bange for at bruge nogle vilde effekter, der kan tilføre dit badeværelse et ekstravagant udtryk.

Nobis Hotel badeværelse i marmor
© Nobis Hotel

Nobis Hotel

Nobis Hotel, der er beliggende i København, er en del af en svensk hotelkæde. Her har man valgt at bruge samme flise på væg og gulv, hvilket skaber et eksklusivt look. Badeværelset er kendetegnet ved de hårde, mineralske materialer af marmor og jern. Det er en superflot sten, der er blevet brugt, som er mosaik-agtig i sit udtryk. Kendetegnende for badeværelset er den enkle stil. Der er ingen rodede hylder fyldt med produkter. Skab den minimalistiske stil hjemme hos dig, ved at gemme alskens produkter væk i skabe. Man kan få indbyggede skabe, der er perfekte til formålet.

Hotel Sanders badeværelse i grå nuancer
© Hotel Sanders

Hotel Sanders

Kendetegnende for Hotel Sanders er denne varme, viktorianske stil, men som samtidig er top moderne. Den viktorianske stil giver sig til udtryk i det engelsk-udseende vaskebord og i de fine fliser. I brusenichen har man lagt afløbet ned som en integreret del af gulvet, og dette ser vi mere og mere gjort for at gøre afløbet mindre synligt. De matterede vinduer i døren skaber en åbenhed mellem badeværelse og soveværelse. Sanders har en meget hjemlig stil, hvilket man ser inkorporeret på hoteller mere og mere – bemærk fx potteplanten i vindueskarmen. Det er lidt det omvendte af, hvad tendensen har været de senere år, hvor det især er private, der er blevet inspireret af hotel-stilen, når de skulle indrette deres eget hjem.

Grand Luxury Hotels badeværelse i bangkok i sort og hvidt
© Grand Luxury Hotels

Grand Luxury Hotels

Skab selv stilen fra dette overdådige hotelbadeværelse i Bangkok ved at kombinere sort og hvid. Elementerne af kobber tilfører varme til rummet. Badeværelset har en koloni-stil. Rummet har nogle industrielle metro-fliser, og her er skabt en flot symmetri i rummet. Det samme mønster går igen i indretningen. Et element der går igen skaber en god sammenhæng.

Halcyon House badeværelse med blå mosaik
© Halcyon House

Halcyon House

Dette hotelbadeværelse på Halcyon House i Australien er et lille badeværelse. På små badeværelser kan et stort spejl give dybde og på denne måde få badeværelset til at virke større. Den flotte blå flise står godt til det hvide og enkle. Den rustikke stol og elementer af kork og messing bringer en varme til rummet.