Unidrain reframe badeværelse toilet tilbehør messing
© Unidrain

Sådan giver du badeværelset et nyt look

Det kan være et stort projekt at opgradere badeværelset, men med et par enkelte tiltag kan du give rummet et helt nyt look og udtryk.

Man kan sagtens ændre et helt rums look og feel med et par løsninger, som ikke kræver det helt store projektarbejde. For selv de mindste ændringer kan have stor betydning for resten af rummet.

Unidrain har netop lanceret deres nyeste kollektion af badeværelsestilbehør, Reframe Collection, som gør det nemt at give badeværelset en følelse af hotel og luksus. Vi kigger nærmere på den her, hvor du får et par råd til, hvordan du kan opgradere dit badeværelse

Udskift tilbehøret

Unidrain reframe badeværelse toilet tilbehør messing metal håndklæde
© Unidrain

Man skal ikke undervurdere effekten af, hvad de små detaljer kan gøre for helheden, når det gælder vores hjem - især på badeværelset. Start derfor med at udskifte tilbehør som håndklædestangen, toiletbørsten og toiletrulleholderen, og erstat dem med nogle i samme materiale, farve og stil. Så sikrer du dig et sammenhængende udtryk.

Den minimalistiske og cool stil i Reframe Collection fra Unidrain har udgangspunkt i skandinavisk design og kvalitet, og kommer i flere forskellige materialer og farver: børstet eller poleret stål, messing, kobber og sort, så du kan finde lige akkurat det, der passer bedst til dig og din stil.

Tænk funktionelt design

Unidrain reframe badeværelse toilet tilbehør messing bruser
© Unidrain

Et er, at badeværelset skal være pænt og rart at opholde sig på. Noget andet er, at det har en masse funktioner, som skal leve op til krav om rengøring og vedligholdelse. Lad derfor design og funktion gå op i en højere enhed, og tænk det ind i dine nye tilføjelser til badeværelset fra starten.

Som sæbehylden til brusekabinen fra Unidrains Reframe Collection i et enkelt og stramt design. Sæbehylden er udført i stål med anti-slip barriere og skjuler på en magnetisk anordning, så den medfølgende bruseskraber diskret kan placeres under hylden, så du altid ved, hvor du har den.

Opdater brusekabinen

Unidrain reframe badeværelse toilet tilbehør messing brusekabine bruseniche
© Unidrain

Når det kommer til brusekabinen, kan afløbet have stor betydning for både funktion og udtryk. Mange af dem er runde, ødelægger flisernes linier og er svære at få gjort rent. I dag findes der heldigvis mange andre smarte løsninger, som er fleksible, funktionelle og pæne.

HighLine Colour fra Unidrain er en videreudvikling af deres klassiske HighLine-afløb. Med HighLine Colour kan du vælge mellem flere forskellige metaller, der gør det nemt at skabe en rød tråd gennem hele rummet. Eller få afløbet camoufleret med fliserne, så det fremstår helt usynligt.

                        ________________

Reframe Collection fra Unidrain består af en brusehylde med skraber, to toiletbørster, en håndklædestang, håndklædekroge og to toiletrulleholdere. Du kan læse meget mere om kollektionen på unidrain.dk/reframe, hvor du også kan læse meget mere om Unidrains øvrige produkter.