Lille badeværelse med indbygget opbevaring og blomstrede tapeter

Badeværelset på kun 4 m² er indrettet smukt og modigt.

Funktionelt bad med florale fornemmelser

CEO for designvirksomhederne Nuura og Gejst, Nadia Lassen, har, sammen med sin mand indrettet et badeværelse på kun fire m². Med blomstrede tapeter og messingdetaljer har de skabt en international stiloplevelse for besøgende gæster. Med smarte opbevaringsløsninger er det lille bad funktionelt for familien på seks.

Lamperne i messing er modellen Liila fra Nadias lysfirma, Nuura. Spejlet har familien købt antikt. Badeværelsesmøblet har de fået snedkerlavet af Designovation Studio, og vasken er fra Duravit.

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Glotti Press

En følelse af velvære

Nadia Lassen arbejder til daglig med design som CEO for de to designvirksomheder Nuura og Gejst. Det ses tydeligt på hendes unikke badeværelse, hvor især det iøjnefaldende blomstrede tapet og de dekorative messingdetaljer sætter stilen.

– Da badeværelset også fungerer som gæstetoilet, ønskede jeg at skabe en hotelstemning, som var indbydende for vores gæster. Et sted, som er lækkert, og hvor man får en følelse af velvære. Et toilet er jo ikke i sig selv charmerende, men det er en nødvendighed. Vi fik derfor bygget høje paneler og har brugt materialer som fx storblomstret tapet, messingdetaljer, mønstrede fliser, sorte møbler, lyserødt loft og blanke, mudderfarvede fliser, som skaber en anderledes oplevelse, fortæller Nadia.

Gardinerne i vinduet er designet og leveret af &Drape. Vasen er arvet fra Nadias oldemor, og skulpturen er fundet på et loppemarked. Glasset med bivoks er fra Munkholm.

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Glotti Press

Inspireret af fransk, italiensk og engelsk byggestil

Hun er ikke gået efter en bestemt stil, men har vendt blikket mod bl.a. fransk, italiensk og engelsk byggestil, hvor man generelt tør skeje lidt mere ud, end hvad vi ellers er vant til i det minimalistisk-prægede Skandinavien, hvor hvide vægge og helt enkle løsninger stadig præger langt de fleste badeværelser.

fliserne i brusekabinen og på gulvet er købt hos Mosaikhjørnet, og armaturerne i hele badeværelset er fra Vola. På hylden i bruseren ses shampoo m.m. fra Tromborg.

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Glotti Press

Fokus på pladsoptimering

Badeværelset er under 4 m² og skulle både fungere som gæstetoilet og badeværelse for familien på seks. Derfor har Nadia og hendes mand, Kasper, forsøgt at pladsoptimere så meget som muligt.
– Vi har lavet indbyggede hylder både i brusenichen og ved håndvasken, hvor vi har skabt et vaskemøbel, som går fra væg til væg med store skuffer til toiletartikler. Samtidig er der bygget et skab over toilettet, som kan indeholde alverdens nips, siger Nadia.

Tapetet hedder New Dawn Rose og er fra Borås Tapeter og kan købes hos Tapetforum.

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Glotti Press

De lysegule håndklæder komplementerer farverne i tapetet. De er købt i Magasin.

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Glotti Press

Et overset rum

For Nadia er badeværelset et overset rum, som man godt må gøre lidt mere ud af. For som hun siger, er det trods alt det rum, hvor de fleste starter og slutter deres dag.