Lækkert badeværelse i hotelstil

I en nybygget – og meget moderne – bondegård i Nordsjælland har familien skabt et baderum med grønne fliser og et skønt badekar. Stilen er inspireret af nogle af de boutiquehoteller, familien har boet på.

Personlig hotelbad i nyopført bandegård
© Andreas Mikkel Hansen
Omgivelserne er landlige og idylliske. Men indenfor på den nyopførte bondegård er vi midt i en pulserende stor- by – på et boutiquehotel. Det 17 m2 store bad er nemlig inspireret af de skønne hoteller, familien har boet på. Til at stå for indretningen har familien fået hjælp af Dorte Brandt fra Kubik Indretning. Badet her ligger i voksenafdelingen og hænger sammen med forældrenes soveværelse og walk-in-closet, så det føles som én stor hotelsuite.

Vådrum i badeværelset med smukke fliser
© Andreas Mikkel Hansen

Som en fin effekt er bruser og det smukke kar fra Spacentret hævet et trin, så det visuelt adskiller sig som vådrum. Og det differentierer sig yderligere ved at have de grønne stavfliser ved karret og de brunlige 60 x 60 cm-fliser i bruseren, begge hedder Patina og er fra Flisegalleriet. De store brune fliser på gulvet på 1 x 1 m hedder Flair Moka og er også fra Flisegalleriet. Farvevalget er gennemført i brunt, irgrønt og hvidt, og det vellykkede resultat gør, at parret nu kan nyde deres helt egen, personlige hotelatmosfære uden at rejse for det.

Stor brusekabine med armatur fra Dornbracht
© Andreas Mikkel Hansen
Det var et krav, at bruseren var stor! Det blev den, nemlig 2 m2. Alle armaturer i badeværelset er fra Dornbracht.

Badeværelse med vaskemøbel i røget eg
© Andreas Mikkel Hansen
Parret har hver deres håndvask fra Alape. Vaskemøblet med bordplade af corian er fra Multiform. De tre skuffefronter er i røget eg. Spejlet er fra italienske Antoniolupi. Det grønne gardin skaber stoflighed og hygge og bryder de lidt store flader.