Kähler indtager badeværelset

Med deres nye Mellibi-serie har Kähler skabt et æstetisk og fuldendt design til badeværelset.

Hvis der var et brand, der i særdeleshed var i vælten i 2014, var det Kähler. Med jubilæumsvasens helt enorme popularitet, var der ikke mange mennesker, der ikke på den ene eller anden måde stiftede bekendtskab med brandet. Og allerede nu har den nye Omaggio-vase med sølvstriber gået sin sejrsgang på de sociale medier. Men modsat jubilæumsvasen bliver denne en fast del af sortimentet, så vi kommer formentlig ikke til at se de samme stormløb mod butikkerne i forsøget på at anskaffe sig en af vaserne med de ikoniske striber.

Men midt i al virakken om den nye vase, er andre af Kählers 2015-nyheder ikke blevet lige så omtalt. Og det er synd. For Mellibi-serien fortjener mindst lige så meget omtale med sit formfuldendte udtryk. De afrundede og bløde former afrundes elegant af et underspillet grafisk mønster, og i samspillet mellem keramik og læder formår Kählers nye badeværelses-serie Mellibi at skabe et udtryk, der på samme tid er romantisk og naturligt.

Mellibi-serien kommer i handlen slut-april, men allerede nu kan du forudbestille den skønne serie hos Designfund.dk, hvis du vil være sikker på at være blandt de første, der får fingre i Kählers nye badeværelses-serie.

Se hele Mellibi-kollektionen hos Designfund.dk lige her